Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 03:27

Δείχνει τα δόντια του με Σπάρτη!

Η οργάνωση και ο καίριος προγραμματισμός είναι οι σίγουροι τρόποι για να περιορίσεις στο ελάχιστο τις πιθανότητες λάθους.

Κάπως έτσι φάνηκε να σκέφτονταν στο στρατόπεδο του ΑΟ Ζευγολατιού, όταν φρόντιζαν να διεκπεραιώνουν από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου τις… υποθέσεις τους! Στον πρωταθλητή Κορινθίας δηλώνουν ικανοποιημένοι τόσο από την υλοποίηση του προγραμματισμού, όσο και από την πορεία της προετοιμασίας, τα αποτελέσματα της οποίας αναδύονται από τα πρώτα φιλικά. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα επισημαίνουν πως «αυτούς που ήθελε το Ζευγολατιό, τους πήρε και τους πήρε νωρίς», πράγμα που αν μη τι άλλο φανερώνει πως οι ενέργειες που έγιναν ήταν στοχευμένες και οι στόχοι συγκεκριμένοι.

Κατά τα άλλα, σε καθημερινή βάση και με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Μιχάλη Βλάχου, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται και οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες. Την Πέμπτη στις 17:30 ο ΑΟ Ζευγολατιού θα βρεθεί στην Σπάρτη για ένα δυνατό φιλικό με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, ενώ την ίδια ώρα το Σάββατο θα υποδεχθεί στο γήπεδο Βέλους την Κηφισιά.

pamebala

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πήρε τον πιτσιρικά Καπουράνη »

Προσθήκη σχολίου