Κυριακή, 28 Αύγουστος 2016 11:21

Με τα "δεύτερα" 2-1 και την Κηφισιά!

Σε πολύ καλή κατάσταση από τώρα το Ζευγολατιό, εύκολα χθες νίκησε με τα "δεύτερα"  με 1-0, μετά την Σπάρτη και την Κηφισιά του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Με γκολ των Χρυσαφίδη και Νάριου το Ζευγολατίο επικράτησε παρά τις απουσίες που είχε με 2-1 της Κηφισιάς που σκόραρε με τον Μουσταφίδη.

Οι νεοφώτιστοι παρά το γεγονός ότι δεν παρατάχθηκαν με το βασικό τους σχήμα έδειξαν καλό πρόσωπο και πήραν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι θα αποτελέσει αξιόπιστη δύναμη στον 4ο όμιλο. . Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό ο Χαϊκάλης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ (Μιχάλης Βλάχος) Τσέλιος, Ατματσίδης (46? Παππάς), Σενάι (46? Παινέσης), Σιγάλας, Βελέντζας (46? Καλλίδης), Βιδάλης, Μαλαχάτης, Ρήγας (46? Διαμαντόπουλος), Χρυσαφίδης, Κόρμαλης (46? Χουσελάς), Κλαδάκης (46? Κουτσουμπέλας).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Παλιαρούτας, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ίσλι, Τεγούσης, Σάμιος, Ρέντζης, Φαρινόλα, Παπάζογλου,Υπο Δοκιμήν Στο β� μερος αγωνίστηκαν οι: Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Ανεζύρης, Καρβουνίδης, Κωνσταντόπουλος, Σπηλιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Χαϊκάλης και Καλιαμπάκας

Προσθήκη σχολίου