Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 01:09

Χρήστος Ρήγας: «Θυμίζει Παπαδόπουλο ο Πισιμίσης»!

Ο κορυφαίος ίσως παίκτης του γηπέδου, στον αγώνα της Παραλίας του Τσικλητήρα Πύλουμε με τον ΑΟ Ζευγολατιού, ήταν χωρίς αμφιβολία ο Χρήστος Ρήγας.

Ο πρώην άσσος της Μαύρης Θύελλας και νυν του ΑΟΖ (στο φωτογραφικό μας στιγμιότυπο εικονίζεται  - φωτό αριστερά -  με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ενόπλων και άσο πλέον  του Φωστήρα, τον επίσης ταλαντούχο Μάριο Μπιτσάνη, στο περιθώριο του φιλικού που έδωσαν την Δευτέρα με τον Ηρακλή Ψαχνών), μιλά αποκλειστικά στο sportstonoto.gr για τον εν λόγω αγώνα και γενικότερα για την νέα του ομάδα, τον ΑΟ Ζευγολατιού:

«Όποιος είδε τον αγώνα, είδε ξεκάθαρα ότι νικήσαμε δίκαια απέναντι σε μία ομάδα όπως η Πύλος που στην αρχή μόνο του παιχνιδιού, από τον ενθουσιασμό της εντός έδρας πρεμιέρα της, είχε λίγο την υπεροχή. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς, σταδιακά λάβαμε εμείς τον έλεγχό του και φτάσαμε έτσι στο γκολ με το οποίο πήραμε και την νίκη», μας λέει ο Καλαματιανός επιθετικός μέσος, για να συμπληρώσει:

«Όλα είναι πολύ όμορφα στο Ζευγολατιό. Η ομάδα μας είναι πολύ οργανωμένη, ο κύριος Βλάχος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ενώ ο πρόεδρός μας, ο κύριος Θάνος Πισιμίσης, μας λύνει όλα τα προβλήματα, έχει μεγάλο όραμα για τον ΑΟΖ και θα έλεγα ότι θυμίζει κάτι από τον Σταύρο Παπαδόπουλο (!) στη Μαύρη Θύελλα. Το μέλλον ανήκει στο Ζευγολατιό και αγωνιστικά φέτος θα δείτε ότι στη συνέχεια θα είμαστε και θα πάμε ακόμη καλύτερα σε όλα τα επίπεδα…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δύο ακόμη παιδάκια... Τέλος ο Βλάχος από τον ΑΟΖ... »

Προσθήκη σχολίου