Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016 16:45

"Διαψεύδει" (και) για Ρήγα ο... ΑΟΖ! Κοντός ψαλμός και εδώ

Διαψεύσει (!) τα περί φυγής του Χρήστου Ρήγα ο ΑΟ Ζευγολατιού (όπως... διέψευδε φυσικά και για τον Μιχάλη Βλάχο, θυμίζουμε) και βέβαια δεν παραλείπει να κάνει (η διοίκησή του, προφανώς, που ως γνωστόν αλλάζει προπονητές και παίκτες σαν τα πουκάμισα ) και τα...κλασικά μαθήματα δημοσιογραφίας- τραγικά πράγματα. 

Η ανακοίνωση:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και να ενημερώσουμε κυρίως για κάποια ψευδή δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την ρήξη των σχέσεων μεταξύ διοίκησης-προπονητή και του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ρήγα. Δημοσιεύματα λοιπόν σε ποδοσφαιρικά site (σε αυτήν την φάση δεν θέλουμε να κατ’ ονομάσουμε) αναφέρουν ρήξη των σχέσων μεταξύ του Χρήστου Ρήγα με τον προπονητή του και την διοίκηση και επιπλέον οτι ο ποδοσφαιριστής σε λίγες μέρες φεύγει απο την ομάδα του Ζευγολατιού και επιστρέφει στην αγαπημένη του Μαύρη Θύελλα.

Ας τα ποιάσουμε λοιπόν απο την αρχή. Ο Χρήστος ήταν σήμερα στην προπόνηση κανονικά. Δεν επιθυμεί να φύγει απο την ομάδα καθώς είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα συνεργασία του με την ομάδα μας. Απο την πλευρά της διοίκησης ο Χρήστος έχει γίνει απο τα αγαπημένα παιδιά του Α.Ο. Ζευγολατιού, είμαστε ευχαριστημένοι απο την έως τώρα προσφορά του στο σωματείο και επιπλέον οι παράγοντες το Δ/Σ και οι φίλαθλοι του Α.Ο. Ζευγολατιού τον έχουν αγκαλιάσει σαν να ήταν χρόνια στην ομάδα. Απο την πλευρά του προπονητή επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο ίδιος ο προπονητής δηλώνει οτι ο Χρήστος θα μας απασχολήσει θετικά στο άμμεσο μέλλον

Θα θέλαμε λοιπόν ψευδή δημοσιεύματα σαν αυτά να σταματήσουν να γίνονται διότι δεν προσφέρουν τίποτα και ούτε δημιουργούν καταστάσεις (εάν αυτος είναι ο σκοπός τους). Η συνεργασία μεταξύ του Α.Ο.Ζευγολατιού και του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ρήγα θα λήξει όταν και αν αποφασιστεί απο κοινού.

Με αφορμή λοιπόν τον Χρήστο να πούμε οτι δημοσιεύματα για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα, όταν δεν έχουν αντιγραφεί απο το επίσημο site της ομάδας www.aozevgolatiou.org ΔΕΝ είναι έγκυρα. Και για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, υπάρχουν δημοσιογράφοι που πραγματικά σεβόμαστε διότι ο σκοπός τους είναι η ενημέρωση και όχι η δημιουργία εντυπώσεων και καταστάσεων.»

Κοντός ψαλμός λοιπόν και εδώ, κύριοι του ΑΟΖ...

Προσθήκη σχολίου