Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2016 22:14

Επιβεβαίωση Sporstonoto.gr (και) για Χρήστο Ρήγα!

Ένα ακόμη δημοσίευμα του Sportstonoto.gr επιβεβαιώθηκε (πλήρως) και βέβαια μία ακόμη ανακοίνωση... καταγγελία εναντίον του (!) έμεινε εκτεθειμένη.

Και ο Χρήστος Ρήγας λοιπόν μένει ελεύθερος από τον τοπικό ΑΟΖ, όπως το επιβεβαιώνει σήμερα - μεταξύ άλλων- και το pamebala.gr. Διαβάστε:

"Ξεκίνησαν οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ζευγολατιού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

«Άνεμος ανανέωσης» φυσάει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στον ΑΟ Ζευγολατιού, ενόψει βέβαια και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ήδη έχουν φύγει από τον σύλλογο της ΕΠΣ Κορίνθου ο επιθετικός Νικ Σαρκόφσκι, ο δεξιοπόδαρος ακραίος μεσοεπιθετικός Τόλης Χατζηστάμου και ο -επίσης- δεξιοπόδαρος ακραίος μεσοεπιθετικός Κώστας Καρβέλης.

Από σήμερα (20/12) αποτελεί παρελθόν για τους κυανόλευκους και ο αμυντικός χαφ Χρήστος Ρήγας, σχετικά με τον οποίο είχε κυκλοφορήσει φήμη περί αποχώρησής του και πριν από περίπου 25 ημέρες.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα σημειωθεί ακόμη μία λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, για να ακολουθήσουν οι προσθήκες που κρίνονται απαραίτητες. Σκοπός του Θάνου Πισιμίση και των συνεργατών του είναι να υπάρξουν πέντε στοχευμένες ενέργειες για την ενδυνάμωση της ομάδας, σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις που έχει δώσει ο Βαγγέλης Λαϊβεράς". 

 

Προσθήκη σχολίου