Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 23:50

Στην φθηνή, τόπια λύση Κολλιάτου, το Ζευγολατιό – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από τον πάγκο του Ισθμιακού ο Παντελής Κολλιάκος, μετά από συνάντηση που υπήρξε και με τους ανθρώπους της διοίκησης, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr, αφήνει στα κρύα του λουτρού αυτή την ομάδα της Κορινθίας, για να πάει σε μία άλλη του εν λόγω πάντα νομού, τον… ΑΟ Ζευγολατιού!

 

 

Μετά από 2 χρόνια στον Ισθιακό λοιπόν, ο Κολλιάκος  «την κάνει» για τον ΑΟΖ, ο οποίος στο πρόσωπό του βρίσκει τώρα ΤΗΝ φθηνή οικονομικά και την ντόπια λύση που σας αναφέραμε – πάντα αποκλειστικά  από το Sportstonoto.gr -  στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας  για το ΑΟ Ζευγολατιό.  

Αναλυτικά η… ευχαριστήρια ανακοίνωση (τους χρυσώνει έτσι το χάπι) του Κολλιάκου - στην φωτό μας είναι ανάμεσα στον πρόεδρο του ΑΟ Ζευγολατιού Χαράλαμπου Πισιμήση αριστερά και δεξιά και στον πατέρα, του προέδρου πάντα του ΑΟΖ, Θανάση Πισιμήση, Περιφερειακού Συμβούλου Κορινθίας του Πέτρου Τατούλη, ενώ παρακολουθούν στο ΔΑΚ Άργους, το ματς των Λύκων με την Δόξα Μεγαλόπολης -   προς την διοίκηση του Ισθμιακού, έχει ως εξής:

"Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση τον πρόεδρο Γιάννη Βενετσάνο για την τέλεια συνεργασία που είχαμε δυο χρόνια. Ήταν πραγματικά κύριοι απέναντι μου σε όλα και επίσης για τη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.  Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους παίχτες που συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια καθώς πιστεύω ότι ζήσαμε υπέροχες στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θα είναι πάντα στη καρδιά μου!! Εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα!".

Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Κολλιάτος έχει παίξει ποδόσφαιρο σε Καλλιθέα, Ακράτητο, Εθνικό Αστέρα, Κόρινθο, Ολυμπιακό Λουτρακίου, Παναργειακό και σε άλλες πολλές πιο μικρές ομάδες, ενώ ως προπονητής πρώτος, δεν έχει μεγάλη εμπειρία (ούτε καν δίπλωμα), καθώς έχει αργαστεί μόνο στον Ισθμιακό, στην Β’ Κορινθίας, με τον οποίο πέρυσι ανέβηκε στην Α’ Τοπική της ΕΠΣ Κορινθίας και σίγουρο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΖ στη θέση του… γίγα Λαϊβερά (νέα αποκάλυψη εδώ του Sportstonoto, η απόλυση του τελευταίου από το Ζευγολατιό), αποτελεί μεγάλο ρίσκο και πάλι για τους «κυανόλευκους» της Κορινθίας.

Προσθήκη σχολίου