Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 18:42

Σενάριο "ανατροπής" Σταύρου Παπαδόπουλου στον ΠΣ Η Καλαμάτα...

Έμμεσο σενάριο... μελλοντικής "ανατροπής" - αμφισβήτησης του Σταύρου Παπαδόπουλου "επεξεργάστηκε" Αθηναίος αθλητικογράφος τοπικής εφημερίδας, ο οποίος μάλιστα έχει (και αυτός) "αμαρτωλό" παρελθόν επιθέσεων (!) με τα γραφόμενά κατά του προέδρου και μεγαλομετόχου, τότε, της ΠΑΕ Καλαμάτα, του μεγάλου Σταύρου Παπαδόπουλου.

 

 

Θυμίζουμε τα περί "ταβερνιάρη", περί "Καραβιών με μαύρους" κλπ. Επιθέσεις βέβαια που (γενικότερα τότε) ανάγκασαν τον Καλαματιανό επιχειρηματία να αφήσει την αγαπημένη του Μαύρη Θύελλα και μάλιστα, ο εν λόγω κύριος δημοσιογράφος, λίγο αργότερα ανέλαβε παρακαλώ και το γραφείο Τύπου της Καλαμάτας, υπό τον... επόμενο πρόεδρό της, τον διαβόητο φυσικά κύριο Γιώργο Γρηγορόπουλο, του οποίου έκτοτε υπήρξε στενός συνεργάτης. Τυχαίο; Μπορεί... 

Στο εν λόγω λοιπόν δημοσίευμα και στο "έξυπνο" σχέδιο επαναλαμβάνουμε μελλοντικής - αφού ίσως δεν έκατσε τώρα - "ανατροπής" του Παπαδόπουλου από τους "μελανόλευκους", εμπλέκονται (έμμεσα πάντα) και δύο  ακόμη Μεσσήνιοι... Χριστόπουλοι και ένας λέει Γιώργος Βασιλόπουλος, που πουλάει... ψάρια. Ευχόμαστε και ελπίζουμε εν αγνοία τους... 

Διαβάστε τι έγραψε σήμερα ο κ. Σωτήρης Παρτσαλάς στο Notosport:

"Ο Χριστόπουλος μπορεί προπονητικά να είναι ανενεργός από το Μάρτιο του 2015, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, στο διάστημα αυτό όμως δέχθηκε αρκετές κρούσεις και μία από αυτές προερχόταν από τον άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε πραγματικά να πάρει στα χέρια του την ασπρόμαυρη ομάδα αλλά έκανε πίσω λόγω της επιστροφής του Σταύρου Παπαδόπουλου.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής είναι Μεσσήνιος και σχεδίαζε με προσοχή και απόλυτη μυστικότητα τις κινήσεις του για μήνες ολόκληρους. Σε αυτό το διάστημα παρ’ ότι η στήλη γνώριζε πρόσωπα και πράγματα δεν μπήκαμε στη διαδικασία να γράψουμε συγκεκριμένα πράγματα, σεβόμενοι και την επιθυμία του ιδίου να μην διαρρεύσει κανένα στοιχείο γύρω από την ταυτότητά του.

Με την κατάσταση, ωστόσο, αυτή τη στιγμή στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι απόλυτα σταθερή και με τον «Π.Σ. Η Καλαμάτα» στα στιβαρά χέρια του Σταύρου Παπαδόπουλου, ήρθε η ώρα να δημοσιοποιήσουμε όλο το στόρι αλλά και ορισμένες από τις κινήσεις του καταγόμενου από τη Χρυσοκελλαριά επιχειρηματία που από πέρυσι παρακολουθεί διακριτικά όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την ασπρόμαυρη ομάδα.

Ο Γιώργος Βασιλόπουλος είναι συνιδιοκτήτης της ψαραγοράς «Θάλασσα», μίας εκ των πιο ραγδαία αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στο χώρο της εστίασης με καταστήματα σε ολόκληρη την Αττική.

Πέρα από την επιθυμία του να επεκτείνει την αλυσίδα της επιχείρησης και στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ο Βασιλόπουλος θέλησε να δώσει λύση στο οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος του νομού.

Έχοντας παίξει ποδόσφαιρο στους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του ’80 μόνο άσχετος δεν είναι με την μπάλα και οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή αποδεικνύουν ότι είχε υψηλές βλέψεις, κάτι που δεν έκρυψε.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας που ανήκει στο στενό ποδοσφαιρικό περιβάλλον του και πιθανότατα θα έπαιρνε σημαντικό πόστο σε περίπτωση που η τοπική μας ομάδα περνούσε στα χέρια του, πλησίασε μέσα στο καλοκαίρι το Γιάννη Χριστόπουλο και έκαναν μία μεγάλη κουβέντα. Με τη «Μαύρη Θύελλα» οριστικά στο Τοπικό και δεδομένα κάποια χρόνια μακριά από τη Σούπερ Λιγκ, ο κορυφαίος σύγχρονος Μεσσήνιος τεχνικός κάπου δίστασε. Οικονομικά, ωστόσο, η πρόταση ήταν εξαιρετική και προέβλεπε τετραετή συμφωνία με ένα χρονοδιάγραμμα 4 ετών για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Κάπου εκεί, όμως, εμφανίστηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Βασιλόπουλος πήγε… πάσο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπαψε να ενδιαφέρεται.

Κάποια στιγμή, επίσης στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, ο ενδιαφερόμενος επενδυτής συνάντησε στην επιχείρηση που διατηρούσε εντός της Βουλής των Ελλήνων το Νίκο Λυμπερόπουλο, που επίσης προοριζόταν για υψηλό αξίωμα εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Βασιλόπουλος δεν σκόπευε να ξεκινήσει μόνος τη νέα αυτή προσπάθεια, καθώς είχε συμπαίκτες κι άλλους Μεσσήνιους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο… τιμ μετείχε και ένας από τους πιο δυνατούς οικονομικά προέδρους ερασιτεχνικού σωματείου της Μεσσηνίας, που έχει επίσης πολύ… ψηλά τον Γιάννη Χριστόπουλο και τις προπονητικές του ικανότητες.

Με τον Σταύρο Παπαδόπουλο πίσω στα διοικητικά ηνία στο σημείο… μηδέν, η «Μαύρη Θύελλα» έχει οργανωθεί ξανά σε στέρεες βάσεις και αποπνέει ξανά… υγεία μετά από πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στο όχι και τόσο άμεσο μέλλον και μόνο κακό δεν είναι να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι…".

Κανονίστε να φύγει πάλι ο κύριος Σταύρος Παπαδόπουλος από τη Μαύρη Θύελλα. Το καλό που σας θέλω. Γιατί τότε όχι ολόκληρη η Αθήνα, αλλά πλέον ολόκληρη η Ελλάδα δεν θα σας χωράει να πάτε να κρυφτείτε όλοι σας. 

Χρ. Παπ.

 

Προσθήκη σχολίου

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Κωστας Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2017 02:02 δημοσιεύθηκε από Κωστας

    Έτσι μπράβο πείτε τα!

  • Σύνδεσμος σχολίου Νικος Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017 20:04 δημοσιεύθηκε από Νικος

    Η λΕΞΗ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Κ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΛΕΟΣ!!!!!!ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ; ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΛΑ. ΟΙ ΔΉΘΕΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ.