Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 16:09

ΦΟΒΕΡΟ: O Γεωργούντζος προβλέπει (και) την νίκη του Τραμπ! (video)

Μετά Χριστόν προφήτης και... κολοτούμπας, τουλάχιστον ο Σωτήρης, ποτέ! Απίστευτο και όμως πραγματικό - και αυτό και αυτή η πραγματικά (φαινομενικά τουλάχιστον) απίθανη πια νέα πρόβλεψη του Γεωργούντζου!

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο  δημοφιλή "The 2Night Show", στις 3 του Νοέμβρη του 2016μ όχι μόνο πλέκει το εγκώμιο του Ντόναλντ Τράμπ – την στιγμή που τον έβριζε όλος ο… πλανήτης - και θάβει την Χίλαρι Κλίντον, αλλά δηλώνει και ξεκάθαρα, πάντα δημόσια στην κάμερα, ότι ο εν λόγω πάντα Αμερικανός μεγιστάνας θα κερδίσει τις εκλογές: «Ο τιτάνας ο Ντόναλντ θα πάει τις εκλογές», λέει χαρακτηριστικά, ευθαρσώς, με το δικό του πάντα στιλ  και  ξεκάθαρα στον (εμβρόντητο) Γρηγόρη!  

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Προσθήκη σχολίου

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΚΩΣΤΑΣ Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2016 18:27 δημοσιεύθηκε από ΚΩΣΤΑΣ

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ "Είναι απίστευτο το χάρισμα που φαίνεται ότι έχουν οι Simpsons. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι είχαν προβλέψει την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, 16 χρόνια πριν...

    Προφανώς θα έχουν μια μοναδική ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους.

    Στο επεισόδιο "Bart to the Future", που προβλήθηκε τον Μάιο του 2016, η Lisa λέει "έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ".

    Ο δημιουργός των Simpsons Matt Groening είπε στον Guardian πως το προέβλεψαν το 2000 αλλά ο Τραμπ ήταν τότε το πιο παράλογο αστείο όνομα που θα μπορούσανε να σκεφτούν εκείνη την εποχή..."