fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας, προφυλάσσει Τσελεπίδη με Παναργειακό, «φεύγουν» τα εισιτήρια

Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας, προφυλάσσει Τσελεπίδη με Παναργειακό, «φεύγουν» τα εισιτήρια

Τους 22 που θα έχει αποστολή τη Δευτέρα στη γήπεδο, όπου και θα βγει η 20άδα για το παιχνίδι με τον Παναργειακό, ανακοίνωσε ο Νίκος Αναστόπουλος. Σε αυτή μετέχουν οι: Κότσαρης, Μέντες, Ουές, Στίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βαλεριάνος, Πίρινεν, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Μουστακόπουλος, Ριένστρα, Ξενιτίδης, Αναστασόπουλος, Χάγκαν, Μορέιρα, Γρίβας, Παμλίδης, Ντιγκινί, Μόρσεϊ, Αλγκαρανάζ, Μπαράλες. Με όλα τα μεσοεπιθετικά της όπλα η ομάδα, απουσίες έχει στην άμυνα. Αποκλείστηκαν της αποστολής οι Τσελεπίδης,  Λαδάς, Τζανακάκης, Κατάλντι, Ουμπέντα, Άλβες.

Ο Τσελεπίδης προτιμήθηκε να προφυλαχτεί και οι λόγοι του αποκλεισμού του είναι καθαρά αγωνιστικοί σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, αφού επέστρεψε με ένα χτύπημα στο τετρακέφαλο από τη «μάχη» των Χανίων. Μάλιστα ο τραυματισμός του στοίχισε και τη συμμετοχή στο β΄ ημίχρονο της πρεμιέρας αφού έπαιξε μόνο στο πρώτο μέρος. Ο έμπειρος Μακεδόνας κεντρικός αμυντικός, την εβδομάδα που πέρασε, προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και από Δευτέρα θα επιστρέψει με σκοπό να προλάβει το παιχνίδι με Αιγάλεω.

Για την ομάδα, μέσα στην ατυχία του Τσελεπίδη, όπως και του Τζανακάκη που λείπει καιρό, το καλό είναι η πληθώρα επιλογών και η δυνατότητα τα κενά για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να καλύπτονται. Αντί Λαδά, προτιμήθηκε ο Μέντεζ, οι επιλογές στον άξονα, στέλνουν κερκίδα Ουμπέντα, Κατάλντι, Άλβες.

Πάντως το ζητούμενο κόντρα στον Παναργειακό είναι η νίκη. Η ουσία αποτελεί το στόχο και στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, που θα ενισχύσει και την ψυχολογία. Η Καλαμάτα δεν παύει να είναι μια νέα ομάδα που θέλει το χρόνο της και οι δυο πρώτοι μήνες κατά βάση δεν είναι του θεάματος, αλλά του αποτελέσματος. Γι’ αυτό και οι «μελανόλευκοι» θέλουν πρώτιστα τη νίκη στην πρώτη 5άδα αγώνων που θα κρατήσει ψηλά την Καλαμάτα με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Σταδιακά με τα παιχνίδια θα έρθει ο ρυθμός γιατί έτσι αυτός αποκτάται και όχι από τις προπονήσεις. Η Καλαμάτα στα Χανιά στην επανάληψη, έδειξε τα φόντα για πολλά…

Συνεχίστηκε και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναργειακό. Αύριο ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την καθορισμένη έναρξη του αγώνα. Για την αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο του Σταδίου, καλό είναι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους όσο πιο έγκαιρα γίνεται. Τιμές Εισιτηρίων: VVIP: 30 ευρώ VIP1: 15 ευρώ VIP2 : 15 ευρώ ΘΥΡΑ 2/ΤΜΗΜΑ Α: 10 Ευρώ ΘΥΡΑ 2/ΤΜΗΜΑ Β: 10 Ευρώ ΘΥΡΑ 4: 10 Ευρώ ΘΥΡΑ 1: 10 Ευρώ Για ακόμα μία χρονιά να θυμίσουμε, σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα