fbpx
Connect with us

Στοίχημα

Βραδιά για γκολ, σκόρερ και late, ξενύχτι με φάουλ

Τριάδα στο 2.44 και οκτώ μονές επιλογές έως… 4.50 για την Παρασκευή από τον Νίκο Μποζιονέλο

Βραδιά για γκολ, σκόρερ και late, ξενύχτι με φάουλ

Απολογισμόςαρκετά καλή ημέρα χθες, αλλά θα ξεκινήσω με το παρολί του… 44.38 που δεν βγήκε. Τρία χινάρια θέλαμε χθες, βγήκαν τα δύο αλλά η Ιταλία ήταν λίγη, πολύ λίγη απέναντι στα αυτούς τους διαόλους της Ισπανίας – έστω κι αν ηττήθηκε από αυτογκόλ.

Κατά τα λοιπά, η Πέμπτη έκλεισε με κέρδος χάρη στη διπλή ευκαιρία της Σλοβενίας στο 2.15, στο να δεχθούν 2+ κάρτες Σλοβένοι και Σέρβοι στο 2.25 και το goal/goal του Δανία – Αγγλία στο 2.20.

Όσο για το Αργεντινή – Καναδάς; Άντεξα να δω ως την ανάπαυλα, απορίας άξιον πώς δεν μπήκε γκολ έστω για το void του ημιχρόνου. Συμβαίνει. Προχωράμε.

Η μια νίκησε το Βέλγιο, η άλλη διασύρθηκε από τη Ρουμανία και, όμως, στο σετ αποδόσεων συναντάς ισχυρότατο φαβοριτισμό για την Ουκρανία απέναντι στη Σλοβακία. Στην κρίση του καθενός αν αξίζει ή όχι, στοιχηματικά πάντως η αξία (βάσει το πώς αγωνίζονται) είναι στα γκολ: επιλογή το ασιατικό over 2,25 με πληρωμή σε 3+ γκολ και επιστροφή πονταρίσματος σε ακριβώς 2 τέρματα.

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αυτή η Ουκρανία θα βελτιωθεί τόσο μέσα σε μερικά 24ωρα, προφανώς και γίνεται απλά δεν θα πληρώσω για… να μάθω. Άλλωστε η Ουκρανία έχει δεχθεί γκολ και στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει διαχρονικά σε τελική φάση Euro (ενώ ακόμη δεν έχει φέρει ισοπαλία, είναι στο 3-0-9).

Κάτω του 2.20 ο φαβοριτσμός της Αυστρίας, ίσως ελέω της κακής εικόνας των Πολωνών με την Ολλανδία. Ωστόσο τους μπουστάρει η επάνοδος του Λεβαντόφσκι, που είναι η… μισή ομάδα και δεδομένα το σύνολο του Μίχαλ Προμπίερζ μπορεί να βγάλει αντίδραση, σε αγώνα που αναμένεται σκληρός μεν, με γκολ δε.

Πρώτη επιλογή να σκοράρουν αμφότερες, έτερη να σκοράρει ο εσχάτως φορμαρισμένος Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ που και ήταν απειλητικός με την Ολλανδία, και είχε σκοράρει δις στα φιλικά προετοιμασίας.

Δίχως να έχω πάντως σε πολύ εκτίμηση την Πολωνία, δεν είχε ήττα (5-3-0) επί ημερών Προμπίερζ πριν το Euro, δεν είναι τόσο κακή ομάδα για να πληρώνει σε τόσο τιμή αουτσάιντερ. Άρα, σε draw no bet ή ασιατικό +0,25 (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία) αγοράζεται. Σημειωτέον ότι στα επίσημα δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τους Αυστριακούς (3-2-0).

Έχει και την παράδοση
Θετική ήταν η πρεμιέρα της Ολλανδίας, 2-1 την Πολωνία ούσα εξαιρετική στο πρώτο 45λεπτο και αποτελεσματική στην επανάληψη, έπρεπε βέβαια να φτάσει το 82ο λεπτό για να σκοράρει χάνοντας πολλές ευκαιρίες ως τότε. Άλλωστε τo πρώτο ημίχρονο της πρεμιέρας των «οράνιε» ήταν το δημιουργικότερο ομάδας στο Euro ’24 ως τώρα. Πιο ζόρικα η Γαλλία νίκησε 1-0 την Αυστρία, είχε εξίσου ευκαιρίες αλλά δεν ήταν τόσο θεαματική και επιβλήθηκε χάρη σε αυτογκόλ.

Ελλείψει Εμπαπέ, από την ενδεκάδα τουλάχιστον (θα φορά μάσκα), η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να κοιτάξει ακόμη περισσότερο στα μάτια τους «μπλε». Αμφότερες είναι πάντως ομάδες με ποιότητα και το ματς ίσως έχει… γκολ και θέαμα. Άλλωστε η Ολλανδία είναι αισθητά βελτιωμένη τον τελευταίο χρόνο και έχει και την παράδοση (στα Euro) υπέρ της ενώ, με τον Ενγκολό Καντέ στο γήπεδο η Γαλλία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε παιχνίδι σε τελική φάση διοργάνωσης (12-4-0)! 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Μποζιονέλου και τα πονταρίσματα στο sentragoal.gr

loading...

Ο Νίκος Μποζιονέλος είναι δημοσιογράφος, με εξειδίκευση στο αθλητικό ρεπορτάζ, και τα προγνωστικά στοιχήματος. Από το 1999 αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ έχει παρουσία σε ράδιο και τηλεόραση.

1 Comment

1 Comment

  1. john doe

    21/06/2024 at 14:36

    1-1 δαγκωτό Γαλλία Ολλανδία. Ποιοτικές ομάδες μεν, αλλά…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Στοίχημα