fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

Τρώγεται πάλι με τα ρούχα της η διοίκηση του Παμίσου…

Τρώγεται πάλι με τα ρούχα της η διοίκηση του Παμίσου…

 

Ανακοίνωσε εξέδωσε η διοίκηση του Παμίσου Μεσσήνης με αφορμή διαφορά δημοσιεύματα λέει  αλλά  και δηλώσεις επικριτικές για αυτήν από πρώην  στελέχη της ομάδας της …

Αναλυτικά:

☘️☘️
Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα-αναρτήσεις σε αθλητικό ιστότοπο κλπ μέσα δικτύωσης,που αναπαράγονται και δημιουργούν -εγκαθιστούν αρνητικές εντυπώσεις ,που δεν συνάδουν στην εικόνα μας ,αναφέρονται τα εξής που αφορούν τον ιστορικό μας Σύλλογο.

1.Μέσα από διάφανη και σύμφωνα με το Νόμο διαδικασία ,η ομάδα μας έχει νέα πανίσχυρη 12/μελη διοίκηση ,με καταστατικό ορίζοντα 2/ετίας .

2. Ως διοίκηση ,με σαφείς προγραμματικές δηλώσεις ,πλάνο ,στόχο και σκοπό προχωράμε σε βήμα -βήμα υλοποίηση των σχεδίων μας,με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου (100 χρόνια κοντά, περήφανης πορείας ),με διαχρονική ευθύνη απέναντι στην νεολαία της γενέθλιας πόλης ,ως κυψέλης υγείας αλλά και με αίσθημα ευθύνης προς την τοπική κοινωνία ,ως παράγοντας γιορτής ,χαράς και ελπίδας στην πόλη και ευρύτερα ..

3.Αγκαλιάζεται η προσπαθειά μας , από τις οικογένειες της πόλης ,η οποία σήμερα,ενδεικτικά αριθμεί στην Ακαδημία της ,τα 150 μέλη ,ευρισκόμενη σε διαρκή δυναμική άνοδο, με πλήρη εμπιστοσύνη από τα γονείκά περιβάλλοντα.

4. Με σεβασμό στην βούληση των πιο μεγάλων (σε ηλικία)συνήθως ποδοσφαιριστών, που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα εντατικά προγράμματα προετοιμασίας – εκγύμνασης ,ή για λόγους κούρασης (φυσικής ή ψυχολογικής ),ή έλλειψη ενδιαφέροντος για περαιτέρω παραμονή στις τάξεις του Συλλόγου μας ,εκφράζουν την επιθυμία να αποχωρήσουν,αιτήματα που κατά κανόνα ικανοποιούνται. Με αφορμή κάποια σχόλια πρώην ποδοσφαιριστών, που απέχουν πάνω από τρία χρόνια σχεδόν της ενεργού δράσης, αλλά έχοντας γνώμη επι παντός επιστητού και προσφάτως αποχωρούντων, με πολύ πικρόχολα σχόλια, το μόνο που επιδιώκουν είναι να αμαυρώσουν τη δική τους ιστορία και να δημιουργήσουν προβλήματα στο σύλλογο.
Λοιπόν πληροφορούμε τους αγαπητούς φίλους, ότι ο σύλλογος δεν χρειάζεται προστάτες ούτε για τη λειτουργία του ούτε για την ιστορία του.
Γεμίσαμε Κασσάνδρες που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

5. Οι πιο νεαροί παίκτες ,παραμένουν στο σύλλογο ,με την ευχή να εκπαιδευτούν -αναπτυχθούν περαιτέρω και ανελιχθούν επάξια ,αγωνιζόμενοι «την επ αύριο», σε ομάδες πιο πάνω κατηγοριών .6. Εννοείται ότι η ομάδα μας επιλέγει στοχευμένα ,να πλαισιώνει το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα της, με προσωπικότητες εντός και εκτός γηπέδου (τόσον αγωνιστικά όσο και συμπεριφορικά κυρίως),Καθιστώντας μας,ως αθλητική οικογένεια ακόμη πιο φιλόδοξους και περήφανους,στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

7.Τέλος ως κολυμπήθρα -κοινωνικό ποιητικό θεσμό ,καλούμε τα μέλη μας(πρώην και νυν)να σέβονται εαυτούς και αλλήλους και να μην υποτιμούν με ατυχείς δηλώσεις τον εαυτό τους και αδικούν τον Συλλογό μας ,ως μήτρα αθλητικού πολιτισμού ..100 χρόνια Πάμισος Μεσσήνης-100 χρονια Σεβασμού- 100 χρόνια περηφάνειας !!!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία