fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

«Βόμβα» ετοιμάζει ο Πρασσάς με παίκτη έκπληξη…

«Βόμβα» ετοιμάζει ο Πρασσάς με παίκτη έκπληξη…

Μπορεί το ρόστερ της Μαύρης Θύελλας να έχει σχεδόν σε απόλυτο βαθμό σχηματοποιηθεί, με δεδομένη και την απαίτηση της τεχνικής ηγεσίας στο βασικό στάδιο προετοιμασίας να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες στους οποίους μπορεί να υπολογίζει, ποιός είπε όμως ότι οι μεταγραφές τελείωσαν… Μπάλα θα παίξει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιώργος Πρασσάς που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportstonoto.gr, ετοιμάζει κίνηση «βόμβα» με την απόκτηση παίκτη έκπληξη που δεν θα κάνει απλά τη διαφορά, αλλά θα προκαλέσει αίσθηση.

Περιθώριο για μια τέτοια κίνηση χρονικά υπάρχει, ο πρόεδρος δε βιάζεται, σε κάθε περίπτωση είναι μονόδρομος στη σκέψη του η ισχυροποίηση όσο το δυνατό φέτος της ομάδας ώστε να παραμείνει με αξιώσεις ανταγωνιστική μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Mετά την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος που επανέφερε την Καλαμάτα στην SL2 και τρεις χρονιές πρωταθλητισμού στην κατηγορία, με διάφορους πειραματισμούς και σχήματα, μετά από εξαγωγή συμπερασμάτων και αυτοκριτική ώστε να μην επαναληφθούν λάθη που έχουν γίνει, ο Γιώργος Πρασσάς πλέον ξέρει τα μονοπάτια και έχει αντιληφθεί ότι προέχει η Καλαμάτα να καταστεί πρώτα δυνατή μέσα στο γήπεδο.

Έτσι, είναι αποφασισμένος, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και όπως διαμηνύει στους στενούς του συνεργάτες να κάνει την κίνηση που θα κάνει παικτικά τη διαφορά, ανεβάζοντας επίπεδο την ομάδα, αδιαφορώντας για το οικονομικό – πότε το εξέτασε για να το εξετάσει τώρα προκειμένου το καλό της ομάδας; – και καθιστώντας την Καλαμάτα πρωταγωνίστρια.

Ο Γιώργος Πρασσάς, έχοντας πλέον και την εμπειρία, βλέπει από τις κινήσεις και την κατάσταση των ομάδων του ομίλου, ότι ίσως φέτος είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία… Αρκεί η Καλαμάτα να φτιάξει ομάδα που θα παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του στόχου της μέχρι το τέλος. Η Κηφισιά έκανε μεταγραφές αλλά πλεον, ακόμητουλάχιστον,  δρν είναι το… φόβητρο στον νότο. Τα πράγματα έχουν αλλάξει στην ΕΠΟ, η νέα τάξη πραγμάτων μιλούσε για εγκληματική συμμορία του ποδοσφαίρου, πνέει διαφορετικός άνεμος πλέον στα κέντρα των αποφάσεων. Χανιά, Πανιώνιος, Παναχαϊκή, βρυχώνται, αλλά δεν δείχνουν ικανές να… αναρριχώνται…

 

 

loading...
3 Comments

3 Comments

  1. Assos Kalamata

    01/08/2024 at 00:09

    37χρονος μεταγραφή (Ντιγκινι), δανεικοι, Μπακατσαφοκο, Αναστασοπουλος , μοντελο Διοικησης και προπονητης αναμφισβητητα δειχνουν τη ληψη μαθηματων απο λάθη παρελθοντος…

    Το στοιχημα δινει 1.05 για βομβα που θα σχετιζεται με ΠΑΕ της Θεσσαλονικης…

    Οι υπολοιπες κινησεις ειναι καλές.

    • sportstonoto

      01/08/2024 at 00:33

      Πόνος πολύς. Περαστικά

  2. mayro provato

    01/08/2024 at 14:24

    τι?? θελει να ξεφορτωθει κανενα πρωην ποδοσφαιριστη ο καρυ και θα μας τον φορτωσει???

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα