fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Ο Φρίμπονγκ της σχολής των Γκανέζων, τα εργομετρικά που έδειξαν «τούρμπο», το… δώρο Αναστόπουλου

Ο Φρίμπονγκ της σχολής των Γκανέζων, τα εργομετρικά που έδειξαν «τούρμπο», το… δώρο Αναστόπουλου

Ήρθε σήμερα, πέρασε από εξετάσεις, τα αποτελέσματα ήταν θετικά, είχε την έγκριση της τεχνικής ηγεσίας, υπέγραψε το απόγευμα και αύριο πρωί θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο Χάγκαν Φρίμπονγκ είναι επίσημα η 15η μεταγραφή της Καλαμάτας, που κινήθηκε αστραπιαία για να κάνει δικό της τον παίκτη, παίρνοντας τον από τα χέρια αρκετών ομάδων που τον διεκδικούσαν.

Η «σαΐτα» από τη Γκάνα, εδώ και ημέρες φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του Ηρακλή και πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχαν μπει σφήνα για την απόκτησή του ομάδες από την Super League. H Kαλαμάτα που επιμένει να καταστήσει πανίσχυρη τη μεσοεπιθετική της γραμμή και ιδιαίτερα τα άκρα της, μέτρησε ως ιδανική την περίπτωση του εξελίξιμου 22χρονου (δεν τα έχει ακόμη κλείσει) δεξιού εξτρέμ και κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του. Τα στάνταρ που κυριάρχησαν στην επιλογή Φρίμπονγκ, είναι διαφορετικά από τους υπόλοιπους παίκτες, ο Γκανέζος έρχεται από γεμάτη χρονιά με την Ηλιούπολη, ξέρει τη SL2, αλλά το νεαρό της ηλικίας του, η ταχύτητά του και τα καλά τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, έπεισαν τους «μελανόλευκους» ότι αξίζει να επενδύσουν στον παίκτη.

Η παρουσία του στην ομάδα ξυπνά μνήμες της… μεγάλης των Γκανέζων σχολής. Και η αλήθεια είναι ότι η Μαύρη Θύελλα είδε στο παρελθόν καλά πράγματα από τους εκπροσώπους της συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής αγοράς, ιδίως την εποχή Σταύρου Παπαδόπουλου ποιός δε θυμάται τους Τζόνσον, Άντο, Σάμπσον, Οφορίκουε, Μπόατενγκ, Χάγκαν κ.α΄. που στην Καλαμάτα πρόσφεραν αλλά και στη συνέχεια όπου πήγαν διακρίθηκαν, ξεχωρίζοντας και για τα σωματικά και αγωνιστικά τους προσόντα. Ο Φρίμπονγκ είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της χώρας του και πλέον «γεμίζει» την γραμμή πυρός της ομάδας, προσθέτοντας λύσεις στα πλάνα του προπονητή.

Σε άριστο κλίμα, συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις. Η ολοκλήρωση δε των εργομετρικών τεστ και των εξετάσεων που πέρασαν οι παίκτες, άφησε πλατιά χαμόγελα στην τεχνική ηγεσία για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, ενόψει και του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Ελατοχώρι. Η αποστολή αναχωρεί την Κυριακή το πρωί για την Πιερία.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών όπως αξιολογήθηκαν έδειξαν «τούρμπο» τους παίκτες, που όλο αυτό το διάστημα  ιδρώνουν κυρίως με τρεξίματα, πολλά τρεξίματα, παιχνίδια με μπάλα και ευτυχώς χωρίς κανένα απρόοπτο. Μάλιστα, η ικανοποίηση για την προσπάθεια που όλοι οι παίκτες καταβάλλουν, όπως αποτυπώθηκε και στα τεστ που έγιναν, ήταν έκδηλη στον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο που αντάμειψε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος με ένα… δώρο έκπληξη, την Πέμπτη, όταν τους ανακοίνωσε στο γήπεδο ότι δε θα γίνει προπόνηση αλλά η ομάδα θα πάει για καφέ, όπως και συνέβη σε κεντρικό μάλιστα καφέ της πόλης στο λιμάνι, σε κλίμα χαλάρωσης και ευφορίας.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα