fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Μαύρη Θύελλα: Την Τρίτη στις 18.00 το φιλικό με Μακεδονικό, χαμόγελα για Χότζα, Καστόρα

Μαύρη Θύελλα: Την Τρίτη στις 18.00 το φιλικό με Μακεδονικό, χαμόγελα για Χότζα, Καστόρα

«Κρατάμε τη διάθεση και συνεχίζουμε…» ήταν η λακωνική αναφορά του Νίκου Αναστόπουλου σε ερώτηση για την εμφάνιση της Καλαμάτας στο φιλικό-ξεμούδιασμα με τους Πόντιους Κατερίνης. Μετά από μια εβδομάδα στο Ελατοχώρι με πολλά τρεξίματα, που ο Αλενατόρε τονίζει ότι σε βάθος χρόνου ότι θα… βγάλουν τα οφέλη τους, οι «μελανόλευκοι» ήθελαν το παιχνίδι με τους μικρούς των Ποντίων για να… σπάσουν τη ρουτίνα των διπλών προπονήσεων και είχαν διάθεση, σοβαρότητα και ουσία.

Στα ευχάριστα, δεν υπήρξε το παραμικρό απρόοπτο σε επίπεδο τραυματισμού, όπως γενικά είναι θετικό ότι όλοι οι παίκτες ακολουθούν χωρίς προβλήματα τη δουλειά που γίνεται την περίοδο αυτή.

Σήμερα είχαν ρεπό και από αύριο ξανά διπλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Την Τρίτη βέβαια η Μαύρη Θύελλα θα μεταβεί στη Νέα Ευκαρπία για να αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Μακεδονικό στις 18.00, σε ένα σαφώς πιο δυνατό τεστ. Το φιλικό με τον Εθνικό Κεραμιδίου θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 11.00.

Στο χθεσινό φιλικό δεν αγωνίστηκε ο Άλβες για ευνόητους λόγους. Εντάχθηκε πιο αργά από τους υπόλοιπους στην προετοιμασία και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, δεν αγωνίστηκε για λόγους αγωνιστικής διαχείρισης ο Μπαράλες. Στο Ελατοχώρι εκτός του Άλβες και του Μπαράλες, ξεχωριστό πρόγραμμα ακολουθούν ο Ντιγκινί  και ο Αλγκαρανάζ, μην ξεχνάμε ο τελευταίος σχεδόν δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί αφού είχε το καλοκαίρι Κόπα-Αμέρικα και ήρθε σχεδόν κατ’ ευθείαν στην Καλαμάτα.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν, σχετικά με τον Άλβες, ότι ο Βραζιλιάνος επέστρεψε με αρκετά κιλά επιπλέον, η τεχνική ηγεσία τον έβαλε αμέσως σε πρόγραμμα, αλλά δε μπορεί και ο ίδιος ως επαγγελματίας να μη σέβεται το συμβόλαιο του και να μην εμφανίζεται όπως πρέπει στις υποχρεώσεις του, όταν ο Γιώργος Πρασσάς είναι συνεπής στις δικές του.

Αποκάλυψη στο φιλικό της Κατερίνης ήταν οι δυο μικροί που είναι στην αποστολή, από την ακαδημία της Π.Α.Ε. Ο Χότζα και ο Καστόρας, ήταν καλοί, έβγαλαν πάθος και  αγωνιστικότητά. Ο πρώτος μάλιστα μόλις στα 17 του έπαιξε 10’ ως αμυντικό χαφ και σκόραρε. Είναι αυθεντικό “τέκνο” της υποδομής της Μαύρης Θύελλας την οποία υπηρετεί χρόνια και για την ιστορία να αναφέρουμε όταν αποχώρησε πέρυσι από τη θέση του ο επί 2 χρόνια διευθυντή ακαδημιών και επικεφαλής του τμήματος Scouting της ΠΑΕ Ηλίας Μουρούσιας, στην έκθεσή του στο Γιώργο Πρασσά είχε αναφέρει να γίνει ο Χότζα επαγγελματίας διότι αποτελεί εξαιρετικό ταλέντο.  Ο Καστόρας ένα χρόνο μεγαλύτερος, που προέρχεται από τον Πατίστα και ήρθε πέρυσι στους “μελανόλευκους” , έπαιξε 20’ ως δεξί εξτρέμ. Στην Καλαμάτα ξεκαθαρίζουν πως θα δοθούν συμμετοχές στα παιδιά αυτά και στα επόμενα φιλικά, όπως και ότι θα κληθεί για προπόνηση με τους μεγάλους, κάθε άλλος παίκτης της ακαδημίας που κρίνεται, σε συνεργασία με τον προπονητή των «μικρών» Νίκο Κακαλέτρη, ότι μπορεί,.

Αργά το βράδυ τέλος αναμενόταν στο ξενοδοχείο της ομάδας στο Ελατοχώρι ο Παμλίδης, όπως έχει ανακοινωθεί και γραφτεί, για να τελειώνει επιτέλους το σίριαλ της ένταξής του στην Καλαμάτα…

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα