fbpx
Connect with us

Super league 2

Πολύ καλή η Λάρισα χθες στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό

Πολύ καλή η Λάρισα  χθες  στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό

Iσόπαλο χωρίς γκολ (0-0) έληξε το φιλικό της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας των Σερρών. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στο πρώτο της φιλικό κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα κόντρα στον σουπερλιγκάτο Πανσερραϊκό, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα τις επίσημες υποχρεώσεις του.
Ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίωρο, κάνοντας ωστόσο αρκετές λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες, ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Στην συνέχεια και με καλή κυκλοφορία της μπάλας από Τομάς, Σαλαζάρ, Ντέλετιτς και Μπετανκόρ δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις, ωστόσο ο Κολομβιανός έχασε τεράστιες ευκαιρίες στο 35′ και στο 43′ μέσα από την περιοχή με αδύναμα πλασέ, στο 38′ έχασε πολύ καλή ευκαιρία και ο Μπετανκόρ, ενώ στο 45+1′ μετά από ωραία ανάπτυξη ο Στάικος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και το ημίχρονο έληξε 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο και όπως είναι λογικό με περισσότερα τρεξίματα από την Λάρισα και είχε τον πρώτο λόγο, όμως αυτό που αξίζει να τονιστεί, ότι η εικόνα της ΑΕΛ για πρώτο φιλικό ήταν πολύ καλή και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Στο 70’ ακυρώθηκε γκολ της Λάρισας με τον Πασά. Ακολούθησαν και άλλες αλλαγές με τον Πανσερραϊκό να διατηρεί την κατοχή και να απειλεί σε δύο περιπτώσεις με τον Ντέλετιτς και μια στο 86′ με κεφαλιά του Καραμανώλη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης,(46′ Κουτσογούλας), Πεταυράκης(85′ Διαμαντής), Χαντάκιας(75′ Καρασαλίδης), Μπέργκστρεμ(85′ Καραμανώλης), Λιάσος(60′ Περούτσι), Στάικος(60′ Χατζηστραβος), Σαλαζάρ(60′ Σοφιανός)(65′ λ.τ. Καπτούμ), Ντέλετιτς(88′ Κατσουλίδης), Τομάς(78′ Μασκανάκης), Μπετανκόρ(85′ Παπαβασιλείου).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Τριμμάτης, Κοσσονού, Βαφέας, Γιανναράκη, Οικονόμου, Παναγιωτίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Μούργος, Κρητικός, Φατάι.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2