fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Ο Στρούγγης το γκολ, στο φιλικό Μακεδονικός – Καλαμάτα 0-1, λαχτάρα με Τζανακάκη

Ο Στρούγγης το γκολ, στο φιλικό Μακεδονικός – Καλαμάτα 0-1, λαχτάρα με Τζανακάκη

Τη νίκη σημείωσε και στο δεύτερο φιλικό που έδωσε η Καλαμάτα, αυτή τη φορά επί του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία με 0-1. Με τα πόδια ακόμα βαριά, οι «μελανόλευκοι» σε γενικές γραμμές, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, διάθεση και ο Νίκος Αναστόπουλος έβγαλε πιο ασφαλή συμπεράσματα επί ενός πιο δυνατού, σε σχέση με τους Πόντιους Κατερίνης αντιπάλου.
Αυτό που φαίνεται σιγά-σιγά να αποτελεί την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας, είναι η διάθεσή της να πιέσει από την αρχή ψηλά, να κυνηγήσει την κατοχή της μπάλας, να ψάξει το γκολ και αφού γίνει «αφεντικό» στο ματς να το διαχειριστεί κατάλληλα. Η Μαύρη Θύελλα είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε μισή ώρα μετά την αρχική, είχε ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους και η φιλοξενία ήταν άψογη.
Υπήρξαν απουσίες από τους «μελανόλευκους» Αλγκαρανάζ, Μπαράλες, Άλβες, Παμλίδης, για διαφορετικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν, υπήρξε ένα απρόοπτο με τον Τζανακάκη, ενώ ο Αλενατόρε χρησιμοποίησε και τους τρεις τερματοφύλακες και τους δυο «μικρούς».
Στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη, η Καλαμάτα έστω και για την ιστορία, έστω και σε φιλικό νίκησε.
Ο Αναστόπουλος δοκίμασε στο ξεκίνημα ουσιαστικά ένα 3-3-1-3
Με Λαδά κάτω από τα δοκάρια, Τζανακάκη δεξιά, Βαλεριάνο αριστερά, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδη, Στρούγγη στο κέντρο της άμυνας, Αναστασόπουλο 6άρι, Ριένστρα στον άξονα, 3άδα ουσιαστικά στην επίθεση Μορέιρα, Φρίμπονγκ και κορυφή τον Γρίβα (!!!), για να πρεσάρει ψηλά και η Καλαμάτα να κυνηγάει έτσι τη μπάλα από το ξεκίνημα των επιθέσεων του αντιπάλου από την άμυνα.
Πράγματι η Μαύρη Θύελλα, μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.
Στο 18’ συγκεκριμένα ο Στρούγγης με πλασέ κάνει το 0-1.  Έβγαλε σέντρα στα καρέ ο Φρίμπονγκ, έπιασε κεφάλια ο Μπακαγιόκο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και από κοντά με πλασέ  ο Στρούγγης σκόραρε.

Άτυχη στιγμή στο 24’, ο Τζανακάκης έπαθε διάστρεμμα, έγινε αναγκαστική αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Ουές.

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε η Καλαμάτα, της επέτρεψε να ελέγχει το ρυθμό, φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα της. Στο ημίωρο ο Αναστόπουλος βάζει Ξενιτίδη στη θέση Αναστασόπουλου, προσθέτοντας έναν πιο επιθετικογενή παίκτη στον άξονα. Το ημίχρονο έληξε 0-1.

Με νέα πρόσωπα μπήκε στην επανάληψη η Μαύρη Θύελλα, Κότσαρη στη θέση 1, Στίκα δίπλα στους Μπακαγιόκο, Τσελεπίδη,τον Ουμπέντα 6άρι,  Κωνσταντινόπουλο αριστερό μπακ-χαφ, Κατάλντι, Ντιγκινί στη μεσαία γραμμή, με τον πρώτο πιο προωθημένο. Ισορροπημένο πάντως αγωνιστικά το β’ μέρος, με την Καλαμάτα να διατηρεί τον έλεγχο… δοκιμάζοντας τις αμυντικές αντοχές της και κυνηγώντας ένα δεύτερο γκολ με γρήγορη πάσα και κίνηση μπροστά, χάνοντας καλές ευκαιρίες. Εξακολουθούν πάντως οι παίκτες να είναι σφιγμένοι και τα πόδια βαριά. Στο τελευταίο 15λεπτο, Κότσαρης, Χότζα πήραν τη δεύτερη συμμετοχή τους με τη μεγάλη ομάδα.
Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Α’ μέρος: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Παντζαρτζίδης, Τσουκάνης, Δημητρίου, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Γρηγοριάδης, Ζαφειράκης, Κουϊρουκίδης.

Β’ μέρος: Καζέλης (63’ Βλάχος), Τοπαλίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Μαργαριτίδης, Ιωαννίδης, Καρτάλης, ποδοσφαιριστής υπό δοκιμή, Σιχαρουλασβίλι, Σαββίδης, Χερίδης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος):Λαδάς (46΄Κότσαρης – 60’ Mέντες), Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Στρούγγης (46’ Στίκας), Ριέστρα, Αναστασόπουλος (30΄ Ξενιτίδης- 76’ Χότζα), Τζανακάκης (24΄λ.τρ. Ουές), Βαλεριάνος (46΄Κωμσταντινόπουλος), Μορέιρα (76’ Καστόρας), Γρίβας (46΄Κατάλντι), Φρίμπονγκ (46΄ Ντιγκινί).

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα