fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Στο Άργος σήμερα «φιλικά» η Μαύρη Θύελλα, τεστ προετοιμασίας τα ματς του Κυπέλλου, ματαίωση με Διαγόρα

Στο Άργος σήμερα «φιλικά» η Μαύρη Θύελλα, τεστ προετοιμασίας τα ματς του Κυπέλλου, ματαίωση με Διαγόρα

Τον Παναργειακό στο Άργος αντιμετωπίζει σήμερα η Μαύρη Θύελλα, δίνοντας το 4ο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Άργους και θα ξεκινήσει στις 18.00.

Την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι, λόγω και της κοντινής απόστασης, προκειμένου να τη δουν αγωνιζόμενη, κόντρα στους νεοφώτιστους στην κατηγορία, αλλά διψασμένους για διάκριση «λύκους» του Γιώργου Βαζάκα. Μάλιστα, η διοίκηση του Παναργειακού, που κάνει μεγάλο αγώνα να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις, θεωρεί το φιλικό και… εισπρακτικής σημασίας, γι’ αυτό ενημέρωσε μέσω της Π.Α.Ε. Καλαμάτα, ότι θα λειτουργήσει κερκίδα φιλοξενούμενων οπαδών με εισιτήριο 10 ευρώ!!!

Στα αγωνιστικά, η Μαύρη Θύελλα θα ταξιδέψει χωρίς τον τραυματία Τζανακάκη που είναι στο στάδιο της αποθεραπείας. Όλοι οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή, αλλά για λόγους αγωνιστικής αποφόρτισης, δε θα αγωνιστούν ο Αναστασόπουλος και ο Μπακαγιόκο. Στο πούλμαν φυσικά θα ανέβουν και οι μικροί Καστόρας, Χότζα. Δεν αποκλείεται πάντως να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Άλβες και να έχει περισσότερο χρόνο ο Παμλίδης, δυο παίκτες που ήρθαν πιο αργά από τους υπόλοιπους στην προετοιμασία.

Για το σκοπό του παιχνιδιού; Τα γνωστά… Ο Αναστόπουλος ζητάει διάθεση, συγκέντρωση, πλάνο, κίνηση με και χωρίς τη μπάλα, τρεξίματα, ενώ όσο περνάει ο καιρός των προπονήσεων και με τα παιχνίδια, τον ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία της ομάδας και το δέσιμο της ανασταλτικής με τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Σε κάθε περίπτωση, το απογευματινό φιλικό, είναι… γεύση νοτίου ομίλου της SL2 και αναμένεται με ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να έχουν μακράν ιστορία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το συγκρότημα του δυναμικού και μπαρουτοκαπνισμένου Γιώργου Βαζάκα, δίνει την πρώτη του… παράσταση μπροστά στο κοινό του, πολλά τα νέα πρόσωπα, πολλοί οι νεαροί παίκτες, απέκτησε και έμπειρες μονάδες, κάνει το δικό του αγώνα και αν μη τι άλλο ο Παναργειακός αναμένεται ανταγωνιστικός, σκληρό καρύδι, που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Αντίπαλος της Καλαμάτας ο Σμαράλντο Σάλα που με ελευθέρας πήγε πρόσφατα από τους «μελανόλευκους» στο Άργος και παίζει δυνατά στα πλάνα Βαζάκα για την αριστερή πλευρά.

Όσοι φίλαθλοι από την Καλαμάτα ταξιδέψουν στο Άργος θα έχουν την ευκαιρία να δούνε όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας αγωνιζόμενα.

Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου εξακολουθεί να βρίσκεται σε περίοδο ανασύνταξης, είναι καινούργιο σύνολο και χρειάζεται σαφώς παιχνίδια στα πόδια του. Με αυτό το σκεπτικό, οι άνθρωποι της ομάδας «αντιμετωπίζουν» και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Καλαμάτα στις 8 Σεπτεμβρίου (Κυριακή) θα παίξει για την 2η φάση με την Επισκοπή στην Κρήτη. Μια εβδομάδα μετά (Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου), προκρινόμενοι επί της Επισκοπής οι «μελανόλευκοι», θα παίξουν στο Βόλο με Ολυμπιακό ή στην Πάτρα με Παναχαϊκή (το πιθανότερο) για την 3η φάση. Φυσικά η πρόκριση είναι απαιτούμενη σαν επιπλέον διάκριση, στη Μαύρη Θύελλα ωστόσο βλέπουν τα παιχνίδια ως τεστ προετοιμασίας, απαραίτητα για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια και ρυθμό και να είναι έτσι πιο έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Το Κύπελλο πάντως διαφοροποίησε το πρόγραμμα των φιλικών της Καλαμάτας. Είχε προγραμματιστεί στις 31 Αυγούστου να υποδεχτεί το Διαγόρα. Οι Ροδίτες κληρώθηκαν να παίξουν κύπελλο με την Κόρινθο μια εβδομάδα μετά, οπότε θα υποχρεώνονταν σε δυο μεγάλα ταξίδια εκ των οποίων το ένα αποτελεί επίσημη αγωνιστική υποχρέωση. Ζήτησαν έτσι οι άνθρωποι του Διαγόρα να ματαιωθεί το φιλικό με την Καλαμάτα, τον δέχτηκαν στην Π.Α.Ε. και έτσι οι «μελανόλευκοι» είναι σε αναζήτηση άλλου αντιπάλου. Πάντως στις 3 Σεπτεμβρίου θα παίξουν κανονικά με τον Αστέρα Β’ φιλικό στην Τρίπολη.

 

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα