fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ο Απόλλων Βουναρακίου για τη «συγχώνευση» με Αιολικό και το τοπίο είναι θολό…

Ο Απόλλων Βουναρακίου για τη «συγχώνευση» με Αιολικό και το τοπίο είναι θολό…

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο του Απόλλωνα Βουναρακίου θέλοντας να βάλει σε μια σειρά τα δεδομένα περί συνεργασίας του με τον Αιολικό και την όποια «σύγχυση» πιθανόν έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με όλα όσα ακούστηκαν στην τελευταία γενική συνέλευση.

Ο Απόλλων αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόταση του προσωρινού Δ.Σ. του Αιολικού, για να στηρίξει την προσπάθεια της περαιτέρω ύπαρξης του ιστορικού Αιολικού δίχως το παραμικρό αντάλλαγμα παρά μόνο την αυτονόητη κάλυψη των λειτουργικών εξόδων με σκοπό την σταδιακή αναγέννηση του από την αρχή. Ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν θα γίνει συγχώνευση και το όνομα της ομάδας που θα αγωνιστούν οι παίκτες του Απόλλωνα θα είναι Αιολικός, με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση στην τεράστια 49χρονη ιστορία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την πλήρη ενημέρωση του ποδοσφαιρικού κοινού του τόπου μας και όχι μόνο και κυρίως για όλους αυτούς που νοιάζονται και αγωνιούν για το μέλλον του Αιολικού, παραθέτουμε τα παρακάτω, όσον αφορά την τοποθέτηση του Συλλόγου μας και την πιθανή συμμετοχή μας στη διαφαινόμενη ή μη «σωτηρία» του Αιολικού κατόπιν σχετικής πρότασης του εκτάκτου προσωρινού Δ.Σ. του Αιολικού, όπως αυτή εκφράστηκε και δημόσια στην έκτακτη Γ.Σ. του Αιολικού, της 21ης Αυγούστου, από τον Γενικό & Τεχνικό Υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κ. Βόικο Γιάννη.

Συναισθανόμενοι λοιπόν, την μεγάλη ιστορία του Αιολικού μας στο Λεσβιακό και Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά επιπλέον και την τωρινή λυπηρή συγκυρία της αναγκαστικής αδυναμίας συμμετοχής και συνεπώς παραίτησης του ΑΙΟ από τις εθνικές κατηγορίες, όπως επίσης και την απόλυτη ανάγκη της ποδοσφαιρικής «επιβίωσης», πλέον της ομάδας σύμβολο για το νησί μας, αποδεχθήκαμε καταρχήν, με περίσσια σκέψη και ευθύνη ως Απόλλων Βουναρακίου, την πρόσκληση – πρόταση του προσωρινού Δ.Σ. του Αιολικού, για να στηρίξουμε την προσπάθεια της περαιτέρω ύπαρξης του Ιστορικού Αιολικού, στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, δίχως το παραμικρό αντάλλαγμα πάσης φύσεως, παρά μόνο την αυτονόητη κάλυψη, εκ του νέου Δ.Σ. του Αιολικού, των λειτουργικών εξόδων της ομάδος στη φετινή σαιζόν στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΛ (ίσως και στην Α’ υπό προϋποθέσεις).

Με τα δικά μας 20-25 παιδιά (γεννηθέντα κατά τα έτη 2004-2009) τα οποία θα μεταγράφονταν ΟΛΑ, από την Ακαδημία μας στον Αιολικό, με την συναίνεση των γονέων τους καθώς και με την έγκριση της ΕΠΣΛ πρωτίστως, αφού έχουμε δηλώσει ήδη συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ως Απόλλων και τα οποία θα συμμετείχαν ούτως ή άλλως για πρώτη φορά σε ανδρικό επίπεδο με την δική μας ομάδα στο Β’ τοπικό. Εννοείται πως θα προσφέραμε αυτονόητα μαζί με τα παιδιά, τον δικό μας προπονητή στην διάθεση του Αιολικού, με την εποπτεία του όλου εγχειρήματος από τον Τεχνικό υπεύθυνο της Ακαδημίας μας, συνεπικουρούμενος από κοινώς αποδεκτά πρόσωπα του Αιολικού. Με σκοπό την σταδιακή αναγέννηση του ΑΙΟ από την αρχή, με νέες και σωστές βάσεις και με αρωγούς και συνεργάτες τους ανθρώπους που θα απαρτίσουν το νέο Δ.Σ. του Αιολικού , την ΕΠΣΛ, αλλά και τον μοναδικό κόσμο του Αιολικού, που στέκεται διαχρονικά δίπλα του στα καλά αλλά και στα δύσκολα, όπως έχει αποδείξει χρόνια τώρα…

Και με το όνομα αυτής και μόνο ΑΙΟΛΙΚΟΣ…!!! Όπως αξίζει και αρμόζει άλλωστε… Δίχως καμία συγχώνευση…. Παραμένοντας ο ΑΠΟΛΛΩΝ μας ανιδιοτελής και ανεξάρτητος, πιστός στις αρχές που πρεσβεύει και τον διέπουν…!!! Και με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση στην τεράστια 49χρονη ιστορία του Αιολικού μας , αλλά και στην αξιοσέβαστη -πιστεύουμε- 11χρονη δική μας πορεία, στα δρώμενα του Λεσβιακού Ποδοσφαίρου Υποδομών.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ.

Απόλλων Βουναρακίου Μυτιλήνης»

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική