fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ 0-2: Ολοκλήρωσε τη δουλειά στο Δουβλίνο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με άνεση την αποστολή του στην Ιρλανδία, προστατεύοντας το ευρύ προβάδισμα του πρώτου αγώνα στην Τούμπα (4-0) και επικρατώντας της Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 στο Tallaght Stadium.

Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ 0-2: Ολοκλήρωσε τη δουλειά στο Δουβλίνο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή του απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, νικώντας με 2-0 στο Δουβλίνο και εξασφαλίζοντας τη θέση του στη φάση των ομίλων του Europa League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε το πάνω χέρι από την αρχή, εκμεταλλευόμενη το ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι (4-0) και έλεγξε το ματς από το ξεκίνημα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται στο 5ο λεπτό, όταν ο Ντεσπόντοφ έπιασε ένα δυνατό σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σάμροκ, Πέλς. Η ομάδα του Λουτσέσκου συνέχισε να πιέζει και στο 10ο λεπτό έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Ζίβκοβιτς και τον Οζντόεφ να βλέπουν τις προσπάθειές τους να σταματούν από τον εξαιρετικό Πέλς.

Παρά την πίεση του ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ, καθώς οι Ιρλανδοί άντεξαν στην πίεση και δεν επέτρεψαν στους Θεσσαλονικείς να σκοράρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάμροκ Ρόβερς μπήκε πιο δυνατά και απείλησε με μια εκτέλεση φάουλ του Κάβανο στο 52ο λεπτό, αλλά ο Κοτάρσκι απέτρεψε το γκολ με μια εντυπωσιακή απόκρουση. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με δική του ευκαιρία στο 60ό λεπτό, όταν ο Τισουντάλι σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 64ο λεπτό, όταν ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, ο Πέλς απέκρουσε το πρώτο σουτ, αλλά ο Οζντόεφ που ακολούθησε την φάση, πλάσαρε για το 1-0. Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του στο 75ο λεπτό με τον Ντεσπόντοφ να εκτελεί από δύσκολη γωνία, μετά από υπέροχη πάσα του Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, και παρά τις προσπάθειες του Τάισον και του Ντεσπόντοφ για τρίτο γκολ, ο Πέλς κράτησε το σκορ στο 2-0. Η ομάδα του Λουτσέσκου ολοκλήρωσε το έργο της με συνολικό σκορ 6-0 και προχωράει με αυτοπεποίθηση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Σάμροκ Ρόβερς (Στίβεν Μπράντλεϊ): Πέλς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανο (64′ Γκρέις), Τόουελ, ΜακΈνεφ, Ο’ Νέιλ (64′ Νόνναν), Ο’ Σάλιβαν, Μπερνς (64′ Φαρούτζια), Μπάιρν (64′ Ντιλόν), ΜακΝάτι (64′ Μπερκ).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76΄Ράφα), Καμαρά, Οζντόεφ (71′ Σβάμπ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (71΄Τάισον), Ζίβκοβιτς (71΄Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (71′ Τσάλοφ).

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο