fbpx
Connect with us

Super league 2

Η ατυχία χτύπησε δις την Κηφισιά, που ξέμεινε νωρίς από 10άρια

Η ατυχία χτύπησε δις την Κηφισιά, που ξέμεινε νωρίς από 10άρια

Επειγόντως ευχέλαιο… Λένε οι άνθρωποι της Κηφισιάς, που σε διάστημα 10 ημερών, είδαν και τους δυο παίκτες που αποκτήθηκαν την περίοδο των μεταγραφών για 10άρια, να παθαίνουν χιαστό και να τίθενται νοκ-άουτ. Πραγματικό… όσκαρ ατυχίας, για τους επιτελικούς μέσους Λούκας Νεκούλ και Χαβιέ Μεντόσα που υπέστησαν ρήξη χιαστού μέσα σε διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Πολύ άσχημα φυσικά τα νέα για την Κηφισιά, που πλέον πρέπει να… τρέξει… Το κλαμπ των Βορείων Προαστίων η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου έκανε εντυπωσιακή είσοδο. Κινήθηκε άμεσα, δυναμικά και στοχευμένα, δείχνοντας ότι είχε έτοιμο το πλάνο της επανεκκίνησης μετά τον υποβιβασμό από την SL, όπως ταιριάζει στις σοβαρές και οργανωμένες ομάδες που… θέλουν να μαθαίνουν από τα λάθη τους… Στην Κηφισιά, φρόντισαν χωρίς χρονοτριβή  να δώσουν στον Σεμπαστιάν Λέτο όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να φτιάξει ομάδα που θα διεκδικήσει άμεση επάνοδο, γεμίζοντας γρήγορα το ρόστερ και κάνοντας στη συνέχεια μεμονωμένες κινήσεις. Πήρε παίκτες, που δουλεύουν έτσι από καιρό μαζί, όμως η ατυχία της χτύπησε δις πριν ξεκινήσει καν η σεζόν.

Ο Χαβιέ Μεντόσα και ο Λούκας Νεκούλ ήταν από τις δυο πιο δυνατές κινήσεις που έκανε η Κηφισιά, με τους δυο Αργεντινούς να προορίζονται για τα δεκάρια της ομάδας, όμως αμφότεροι θα χάσουν σχεδόν όλη τη σεζόν. Ο Νεκούλ υπέστη πλήρη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ρήξη έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 25 Αυγούστου και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 30 του μήνα. Από την πλευρά του ο Μεντόσα τραυματίστηκε κατά διάρκεια προπόνησης στην Πορταριά με τη μαγνητική να δείχνει πλήρη ρήξη πρόσθιου χιαστού γόνατος και ρήξη του έξω μηνίσκου.

Πλέον οι άνθρωπο της Κηφισιάς καλούνται να εξετάσουν την αγορά για να βρουν αντικαταστάτες των δυο άτυχων Αργεντινών που θα μείνουν εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Χωρίς φυσικά να υπολογίζει τους δυο άτυχους, ο Λέτο ετοίμασε την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου του Σαββάτου με αντίπαλο τον Διαγόρα Ραχών Ικαρίας για τη 2η φάση στις 16:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπ. Γιαλαμπίδης». Η πρώτη επίσημη αποστολή της Κηφισιάς για τη σεζόν αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Ξενόπουλος, Παναγιώτης Αυγερινός, Γιάννης Νικοπολίδης,

Αμυντικοί: Νταβίντ Σιμόν, Σαλιμό Σιλά, Αλμπέρτο Μποτία, Λουίς Ρότσα, Γιάννης Σωτηράκος, Βασίλης Σπίνος, Ούγκο Σόουζα, Μάνος Σμπώκος, Κυριάκος Μαζουλουξής.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Τιμίπερε Έμπο, Ιβάν Μίλερ, Μάκης Παυλάκης, Γιώργος Ζώνιος.

Επιθετικοί: Παύλος Παντελίδης, Γιώργος Κυριόπουλος, Γιώργος Μάναλης.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2