fbpx
Connect with us

Τοπικές Ενώσεις

Γιώργος Κόλτζος: “Δεν ήταν πέναλτι αυτό της Καλαμάτας…”

Γιώργος Κόλτζος: “Δεν ήταν πέναλτι αυτό της Καλαμάτας…”

 

Ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για την απόδοση της ομάδας του απέναντι στην Καλαμάτα εμφανίστηκε o Γιώργος Κόλτζος.

Ο προπονητής της Επισκοπής είχε κάθε δικαίωμα άλλωστε να νιώθει έτσι από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν… σαν επαγγελματίες, κοντράροντας στα ίσια τους ποιοτικότερους παίκτες της Καλαμάτας παρότι αγωνίζονται δύο κατηγορίες χαμηλότερα.

«Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι η κλήρωση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Η Καλαμάτα είναι μια ομάδα που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές μεταγραφές, με μεγάλο μπάτζετ και εμπειρία και έχει ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, τα παιδιά ανταπεξήλθαν καταπληκτικά στο κομμάτι της τακτικής, περιόρισαν πάρα πολύ την Καλαμάτα, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά. Δυστυχώς, το πέναλτι – το οποίο δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ήταν – έβαλε την Καλαμάτα μπροστά στο σκορ και της έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ», είπε για το παιχνίδι ο Κόλτζος, που παρουσιάστηκε σίγουρος για το μέλλον της ομάδας του:

«Ο στόχος της Επισκοπής όλα τα χρόνια είναι να πρωταγωνιστεί. Θέλουμε να επανέρθουμε σταδιακά στις μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά με σωστές βάσεις. Νομίζω ότι όλα αυτά έχουν τεθεί φέτος από πολύ νωρίς και με την αλλαγή του γηπέδου διότι κάποια πράγματα φτιάχνονται καθημερινά. Νομίζω ότι είμαστε από τις λίγες ομάδες που κάθε μέρα φτιάχνουν πράγματα στο γήπεδο. Με τη δημιουργία Ακαδημιών, με την γυναικεία ομάδα μας που επίσης θα έχει και αυτή τη δικιά της οργάνωση, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορέσει στο Ρέθυμνο, αλλά και γενικότερα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθεί ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες», είπε ο Κόλτζος.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα, οι δύο προπονητές, δηλαδή ο Γ. Κόλτζος και ο Ν. Αναστόπουλος φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι, καθώς πριν από 20 χρόνια, τη σεζόν 2003-04 είχαν συνεργαστεί στην Κέρκυρα, όταν οι Φαίακες είχαν πάρει την άνοδο στη Super League.

Για το θέμα αυτό αναφέρθηκε κιόλας λεπτομερώς ο 48χρονος τεχνικός: «Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή ότι αντιμετώπισα έναν τεράστιο Ελληνα προπονητή, τον Νίκο Αναστόπουλο, με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Εχουμε πάρει μαζί πρωτάθλημα στην Κέρκυρα και σίγουρα ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά που τον είδα μετά από πολλά χρόνια. Είναι πραγματικά μια μεγάλη προσωπικότητα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και του εύχομαι φέτος με την Καλαμάτα να πραγματοποιήσει τους στόχους του, όποιοι κι αν είναι αυτοί», ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της Επισκοπής.

 

Πηγη:(Athlitiko)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Τοπικές Ενώσεις