fbpx
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πέρασε η Κηφισιά…

Πέρασε η Κηφισιά…

Με γκολ του Ρότσα στο 20ό λεπτό, η Κηφισιά επικράτησε δύσκολα όμως 1-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9).

Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο προκρίθηκε στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας του “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες για την Κηφισιά, η οποία είχε τον πλήρη έλεγχο και δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλο.

Το γκολ του Ρότσα με σπουδαία εκτέλεση φάουλ, έμελλε να αποδειχθεί αρκετό για τον σύλλογο των βορείων προαστίων.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι νικητές της 3ης φάσης και 10 ομάδες της Super League 1 (Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Ατρόμητος, Athens Kallithea, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός).

Η περιγραφή του αγώνα από την επίσημη ιστοσελίδα της Κηφισιάς:

Η πρώτη τελική του αγώνα καταγράφηκε στο 8ο με το σουτ του Κυριόπουλου, το οποίο κατέληξε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 16′ ο Καραγκιόζης μπλόκαρε την κεφαλιά του Κωνσταντακόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής, κάτι που όμως δεν ίσχυσε με την εκτέλεση φάουλ του Λουίς Ρότσα.

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός της Κηφισιάς έστειλε την μπάλα στο “Γ” με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 20ό λεπτό, δίνοντας από νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο.

Στο 22′ ο Μπούζας επιχείρησε να κρεμάσει τον Ξενόπουλο από το κέντρο, αλλά το ψιλοκρεμαστό σουτ που έκανε κατέληξε άουτ.

Στο 35′ ο Καραγκιόζης μπλόκαρε την μπάλα μετά από την συρτή σέντρα του Παντελίδη από τα δεξιά, ενώ στο 40′ το σουτ του ίδιου παίκτη βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στο 43ο λεπτό το σουτ του Σιατραβάνη δεν προβλημάτισε τον Ξενόπουλο, ο οποίος έλεγχε απόλυτα τη φάση.

Το δεύτερο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις, με κορυφαία όλων τη νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουίς Ρότσα, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καραγκιόζη.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου πίεζε περισσότερο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει επί της ουσίας την εστία της Κηφισιάς, η οποία είχε κιόλας την τελευταία καλή στιγμή του αγώνα με την καρφωτή κεφαλιά του Μίλερ (στο 85′) που όμως δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ξενόπουλος, Σιμόν, Σπίνος, Κωνσταντακόπουλος (46′ Ντίας), Παντελίδης (60′ Ζώνιος, 93′ Πέιος), Έμπο, Ρότσα, Κυριόπουλος (68′ Μίλερ), Σωτηράκος, Μάναλης, Σόουζα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Καραγκιόζης, Γιαλαμίδης, Κλιγγόπουλος, Κόλα, Μακρυδάκης, Φωκαΐδης (55′ Κόκκορης), Μπάλλας, Μπούζας, Νότας (78′ Μπαλικτσής), Κριμιτζάς (62′ Πανίδης), Σιατραβάνης.

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Teo

    15/09/2024 at 01:42

    Μεγάλο κατόρθωμα πράγματι
    Απέκλεισε η σημαδεμένη τράπουλα των βορείων γειτονιών, το μεγάλο χωριάτικο κεραμίδι.
    Έρχεται όπου ναναι κι ο πέοντας του πρωταθλήματος με βήμα γοργο…
    Θα σταναχωρηθουνε πολύ οι 40 φιλαθλοφλουφληδες της, οπως κι ο πριτς-πριτς πρόεδρος τους..
    Τι κρίμα ..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Ποδόσφαιρο