fbpx
Connect with us

Super league 2

Πίκρα για το Κύπελλο, αλλά πάει για… γηπεδάρα 3.500 θέσεων η Νίκη Βόλου (+pics)

Πίκρα για το Κύπελλο, αλλά πάει για… γηπεδάρα 3.500 θέσεων η  Νίκη Βόλου (+pics)

Σίγουρα ήθελε κάτι καλύτερο… την πρόκριση δηλαδή στην Κρύα Βρύση η Νίκη Βόλου αλλά δεν ήρθε. Έτσι τα κεφάλια μέσα ενόψει πρωταθλήματος. Πολλές φέτος οι μεταγραφές, αισίως τις 18, αλλά εκεί που τρέχουν πολύ οι άνθρωποι της ομάδας είναι στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Η Νίκη είναι από τις τυχερές ομάδες που έχει δικό της γήπεδο και μάλιστα «κλουβί», έδρα ολκής το «Π. Μαγουλάς» στη Νέα Ιωνία Βόλου. Νίκη Βόλου: Την εβδομάδα που πέρασε τοποθετήθηκε στο γήπεδο ο νέος φυσικός χλοοτάπητας, ενώ  μπήκαν τα θεμέλια και για τη Θύρα 3 πίσω από την εστία που δεν είχε κερκίδες!!!

Νέα μορφή λοιπόν για το «Παντελής Μαγούλας», προκειμένου να είναι έτοιμο για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Νίκης Βόλου. Ο νέος φυσικός χλοοτάπητας έχει τοποθετηθεί και απομένουν οι τελευταίες πινελιές, ενώ η ανέγερση της «Θύρας 3» έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς έχουν μπει τα θεμέλια της κερκίδας. Ένα όνειρο ετών για τους φίλους των κυανολεύκων, «παίρνει σάρκα και οστά». Προβλέπεται να γίνει συμπλήρωση και στο τμήμα της κερκίδας επί της οδού “Μαιάνδρου”, προκειμένου η χωρητικότητα του γηπέδου να φτάσει τα 3.500 καθίσματα

Πίκρα για το Κύπελλο, αλλά πάει για… γηπεδάρα 3.500 θέσεων η  Νίκη Βόλου (+pics)

Παράλληλα αναβαθμίστηκε εικαστικά και η πρόσοψη των γραφείων της Νίκης Βόλου με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Στην είσοδο των γραφείων της ομάδας, υπάρχει ζωγραφισμένο από τον καλλιτέχνη Αλέξανδρο Μωραϊτίδη, το σύμβολο του συλλόγου, «Η Νίκη του Πανιωνίου».

Μάλιστα εκδώθηκε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στα πλαίσια των εκδηλώσεων και δράσεων, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας, εντάσσεται η εικαστική αναβάθμιση της πρόσοψης του γηπέδου μας. Αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας μας και οφείλουμε να την αναδείξουμε.
Οι δράσεις συνεχίζονται μεταξύ άλλων και σε τομείς που καθορίζουν άλλες αξίες και προσδίδουν ταυτότητα στο σύλλογό μας. Η νέα δημιουργία του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη, κοσμεί τα νέα γραφεία του συλλόγου, το σύμβολό μας, τη «Νίκη του Πανιωνίου». Το σύμβολο μας αποτελεί στοιχείο ταυτότητας κι εκφράζει αυτό που μας χαρακτηρίζει και προσδιορίζει κάθε μας δράση…»

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. THE FOOTBALLER

    16/09/2024 at 14:42

    Η Νίκη πρέπει να παίζει στο Πανθεσσαλικό και να έχει ως εναλλακτική λύση το Παντελής Μαγουλάς. Όταν έχεις καλή ομάδα (όπως πέρυσι)δεν κλείνεσαι σε ένα γήπεδο που ότι και να γίνει είναι μικρό. Φαίνεται ότι τα παιχνίδια – στο Παντελής Μαγουλάς- θα πάνε στην δύναμη και στο πανικό όπως πριν από χρόνια. Αλλά τα χρόνια πέρασαν και τέτοιες φιλοσοφίες ανήκουν στο παρελθόν και δεν επηρεάζουν τις ομάδες. Εξυπηρετούν μόνο τους φιλάθλους και ιδίως την πιτσιρικαρία που ψοφά για τέτοιες καταστάσεις. (μανούρες και καπνογόνα). Εδώ θέλει προσοχή – που την επισήμανε ένας παράγοντας της ομάδος- για τη τιμωρία της έδρας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2