fbpx
Connect with us

Super league 2

Σπανός: “Δεν συγκρίνεται το δικό μας ρόστερ με αυτό της Καλαμάτας…”

Σπανός: “Δεν συγκρίνεται το δικό μας ρόστερ με αυτό της Καλαμάτας…”

 

Στην ομολογία ότι το ρόστερ της Καλαμάτας είναι πιο ποιοτικό από αυτό της δικής του ομάδας προέβη ο Δημήτρης Σπανός στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι και την ήττα των Χανίων με 2-1.

Ο προπονητής των Χανίων παρουσιάστηκε όπως ήταν φυσιολογικό πικραμένος από την ήττα, δηλώνοντας πως η ομάδα του έπρεπε να παρουσιαστεί πιο αποφασιστική και ενεργητική.

«Ηταν για μας μια πολύ κακή πρεμιέρα, μια πρεμιέρα που δεν την περιμέναμε. Για μένα, το βασικό είναι ότι θα έπρεπε να ήμασταν πιο αποφασιστικοί, πιο ενεργητικοί, να κάνουμε πιο εύκολα τα πράγματα για μας», είπε αρχικά, συνεχίζοντας ως εξής: «Θεωρώ ότι η κάθε ομάδα είχε περίπου από ένα ημίχρονο. Για μας ένα 35λεπτο στην αρχή όπου μπήκαμε δυνατά, πιέσαμε, πρεσάραμε, δημιουργήσαμε το γκολ και μία φάση. Οπως και η Καλαμάτα είχε μία στατική φάση. Νομίζω ότι εκεί είναι το μυστικό του αποτελέσματος και της ήττας. Βλέποντας στα στατιστικά μου ότι η Καλαμάτα έχει κάνει πέντε τελικές κι όταν λέω τελικές, είναι καλές ευκαιρίες, οι τρεις ήταν από στατικές φάσεις. Δεν θα θέλαμε να πούμε κάποια δικαιολογία γι’ αυτό. Νομίζω ότι η εικόνα μας δεν ήταν κακή, αλλά στην ουσία φοβική κι έτσι δεν μπορείς να κερδίσεις όχι την Καλαμάτα που είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά κανέναν αντίπαλο. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε και να γίνουμε μέρα με την ημέρα καλύτεροι».

Σε ερώτηση για το ποιοτικό ρόστερ της Καλαμάτας και αν μπορεί να συγκριθεί με αυτό των Χανίων, αν η ομάδα του μπορεί στην πράξη να υποστηρίξει το στόχο που έχει θέσει φέτος και γιατί δεν έγιναν ευκαιρίες μετά το 1-0, ο Δημ. Σπανός απάντησε: «Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που έχει πραγματικά 30 ισάξιους παίκτες. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το δικό μας ρόστερ με αυτό της Καλαμάτας… Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και η άλλη δεν θα το διεκδικήσει. Οντως οι αλλαγές της Καλαμάτας άλλαξαν τη ροή του αγώνα υπέρ της. Θεωρώ ότι δεν βγάλαμε αυτό που έπρεπε στο γήπεδο. Βασικό πρόβλημα είναι ότι το τριαντάλεπτο, θα πρέπει να γίνει εξηντάλεπτο και ενενηντάλεπτο (καλής απόδοσης). Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα. Τι εννοώ.. Εννοώ ότι παιδιά έρχονται γενικώς και έρχονται σε όλη την προετοιμασία. Δύο σήμερα, δύο μετά από 10 ημέρες, δύο μετά από 15. Ομως, όταν βλέπεις τα γκολ που δέχτηκες, νομίζω ότι δεν φταίνε ούτε οι μεταγραφές, ούτε η αργοπορία αναφορικά με το σχεδιασμό του ρόστερ, ούτε τίποτα. Φταίει η κακή μας συγκέντρωση, φταίει η μη διάθεση να πάρουμε πραγματικά το ματς με οποιονδήποτε τρόπο και φταίει η αποφασιστικότητα. Θεωρώ, λοιπόν, ότι εκεί που έφτασε το παιχνίδι, ας πούμε, που δημιούργησες μια ευκαιρία και έβαλες το γκολ και στην ουσία στο πρώτο ημίχρονο ήσουν καλύτερος, νομίζω ότι θα πρέπει να ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο. Δηλαδή, αυτή η φοβική τάση να γυρίσουμε πίσω, κάτι το οποίο εγώ δεν το θέλω καθόλου, αλλά καμιά φορά ο προπονητής προσπαθεί να αλλάξει τα πράγματα και δεν μπορεί… Νομίζω ότι εκεί εναποθέτω την κατάσταση της ήττας, ότι ήταν έλλειψη διάθεσης, όχι διάθεσης, αποφασιστικότητας, συγκέντρωσης, σοβαρότητας και το θέλω, που λέμε, να διατηρήσω τη νίκη», ήταν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των Χανίων.

Athlitiko.gr

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2