fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Ανεβάζει ρυθμούς η Μαύρη Θύελλα ενόψει… πρεμιέρας σε Πρασσά και κοινό της

Ανεβάζει ρυθμούς η Μαύρη Θύελλα ενόψει… πρεμιέρας σε Πρασσά και κοινό της

Ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της… Και τον ιδιοκτήτη της, αφού τη Δευτέρα στο γήπεδο θα είναι ο Γιώργος Πρασσάς που έχει να δει την ομάδα από την περυσινή πρεμιέρα και το 1-4 με τον Π.Α.Ο. Β’ στο Ο.Α.Κ.Α. Φέτος επιλέγει να δει το πρώτο ματς της σεζόν εντός έδρας.

Τη 2η αγωνιστική η Μαύρη Θύελλα υποδέχεται στην αρχή της επόμενης εβδομάδας το νεοφώτιστο στην κατηγορία και τον όμιλο Παναργειακό. Θέλει να… συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με τα Χανιά στην πρεμιέρα.

Με επιθετική διάθεση, προοπτική να παίξει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς συντηρητισμό στο παιχνίδι της και με τα ατού της όλα ετοιμοπόλεμα, η Καλαμάτα προετοιμάζεται να δώσει μπροστά στο κοινό της διαπιστευτήρια από τα δείγματα γραφής της φετινής σεζόν, τις δυνατότητες, την ποιότητα και τις προοπτικές που έχει.

Παράλληλα, πατάει για πρώτη φορά τον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο στην Παραλία, για τον οποίον κάποιοι κάνουν λόγο για χαλί.

Συνολικά, φιλικά και επίσημα ματς η Καλαμάτας έχει μέχρι τώρα δώσει εννέα, αλλά κανένα στη φυσική της έδρας. Υπάρχει κινητικότητα στις τάξεις των φιλάθλων, φεύγουν μαγικά χαρτάκια και τη Δευτέρα αναμένεται το δημοτικό στάδιο να έχει κόσμο. Δεν αποκλείεται να βρεθούν και φίλοι του Παναργειακού στις εξέδρες.

Η παρουσία του Γιώργου Πρασσά δίνει ξεχωριστή νότα στην αναμέτρηση, θέλει και ο ίδιος από κοντά να δει την ομάδα που με την εμφάνισή της και την τακτική της στο β’ ημίχρονο του αγώνα στα Χανιά, άφησε υποσχέσεις, δημιούργησε προσδοκίες, εντυπωσίασε, έπεισε και ζέστανε τον κόσμο που εκφράζει την πρόθεσή του να βρεθεί στο πλευρό της κόντρα στην Αργείτικη ομάδα.

Ο Αναστόπουλος χωρίς προβλήματα, καταστρώνει τα πλάνα του, οι ρυθμοί στις προπονήσεις ανεβαίνουν, Μόρσεϊ, Μουστακόπουλος μπαίνουν για τα καλά στο κλίμα, μόνο ο Τζανακάκης έχει μείνει πίσω, ενώ υπολογίζεται για τη Δευτέρα και ο πρώην διεθνής Φιλανδός κεντρικός αμυντικός, ο Πίρινεν.

Ο Παναργειακός δεν αποκλείεται να στήσει… πούλμαν  στην Παραλία, το πρόγραμμα τον έφερε τις δυο πρώτες αγωνιστικές να αντιμετωπίζει τους δυο ισχυρούς της κατηγορίας. Την Κυριακή έχασε από την Κηφισιά στο Άργος 0-2, θα προσπαθήσει να ζητήσει κάτι καλύτερο από το ματς με την Καλαμάτα την 2η αγωνιστική.

loading...
4 Comments

4 Comments

  1. Μήτσος

    26/09/2024 at 11:23

    Μαγικά χαρτάκια;;;;;;; Έλεος….

  2. Assos Kalamata

    26/09/2024 at 19:59

    Πως φευγουν μαγικα χαρτακια;
    Αφου η διαθεσή τους ξεκινά αύριο Παρασκευή 27/9

  3. Timoros Taygetou

    26/09/2024 at 22:03

    Θέλουμε να μπεί η ομάδα και να ΒΑΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ. Ο Παναργειακος του Βαζακα του αλεπουδιαρη θα στησει αμυνα μπετον, θα πεφτουνε με το παραμικρο και θα βαρανε. Κλασσικο ποδοσφαιρο χαμηλης κατηγοριας. ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2-0.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα