fbpx
Connect with us

Super league 2

Σοβαρός αντίπαλος η Κηφισιά, δεν «θυσιάζει» στόχους…

Σοβαρός αντίπαλος η Κηφισιά, δεν «θυσιάζει» στόχους…

Η Καλαμάτα του β’ μέρους στα Χανιά, δικαίως δημιούργησε προσδοκίες και έστειλε μήνυμα στους έτερους διεκδικητές της ανόδου. Ο Πανιώνιος με την έλευση Τσερίσεφ δικαίως ανέβασε τους σφυγμούς. Φαίνεται όμως, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, πως η Κηφισιά με αφορμή και την επιτυχία της να αποκλείσει τη Λαμία της περυσινής 5άδας στις καλύτερες ελληνικές ομάδες, της σταθερής παρουσίας τα τελευταία χρόνια της SL1 παίζοντάς την μάλιστα στα ίσα, είναι η ομάδα που δείχνει χαρακτήρα, προσωπικότητα και μέταλλο και όχι άδικα οι μπουκ την βάζουν ψηλά.

Αν και στις τάξεις της, όπως ακούστηκε τελευταία, ταρακουνήθηκαν καταστάσεις, το πλάνο της ομάδας των βορείων προαστίων αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, περπατάει αποτελεσματικά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Τώρα για το δεύτερο είναι ακόμα νωρίς αλλά έστω και στη μόλις μια αγωνιστική που έχει παιχθεί, στο Άργος, η ομάδα του Λέτο, με Μάναλη και σοβαρή εμφάνιση πήρε το πρώτο της τρίποντο.

Στο Κύπελλο, έπαιξε με στόχο διεκδικώντας και στο θεσμό ότι καλύτερο μπορεί. Οι μεγάλες και σοβαρές ομάδες, αυτές που στήνονται για να πρωταγωνιστήσουν δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια και διοργανώσεις. Κι αν κάτι στραβώσει σε κάποια, δεν κλαψουρίζουν ανακαλύπτοντας… βωμούς που θυσιάζουν το κύπελλο γιατί τους ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα, όταν βρεθεί ένας υποδεέστερος μάλιστα αντίπαλος και τους πετάξει έξω.

Δεν κρύβουν την ανικανότητά τους, το πνεύμα συντηρητισμού και παθητικότητας, στη «θυσία» του ενός στόχους προς… ικανοποίηση του άλλου…

Στην Κηφισιά του Πρίτσα και του Λέτο, όλα τα παιχνίδια έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Τα δείγματα γραφής της ομάδας την καθιστούν το σοβαρότερο αντίπαλο της Μαύρης Θύελλας για την πρώτη θέση, αλλά πολύ σοβαρό…

Φαίνεται το πέρασμα από την SL1, που ήταν αξιοπρεπές, της επέτρεψε να αποκτήσει άλλο αέρα και ας μην έχει τη μεγάλη ιστορία, ιδίως στις ψηλές εθνικές κατηγορίες, τον κόσμο, την καυτή έδρα… Διαμορφώνει αγωνιστικό προφίλ που το σέβεσαι, δεν ξεχωρίζει στόχους, «φροντίζει» για όλα αθόρυβα γύρω της, έχει και το καλό υλικό και ας βιάστηκε να στηθεί και ας έκλεισε σχετικά γρήγορα το ρόστερ της, είχε την ατυχία να της τσακιστούν τα δυο της δεκάρια, το αντιμετώπισε με ψυχραιμία, δεν έτρεξε αμέσως για παίκτες… πανικόβλητη, ζύγισε τις κινήσεις της, δούλεψε να δώσει λύση εκ των έσω, έκανε και την έρευνα αγοράς της και προχώρησε… Και να μην πέρναγε στο Κύπελλο τη Λαμία, η Κηφισιά πάλι θα ήταν ισχυρός αντίπαλος.

Τώρα που τα κατάφερε ψηλώνει… Παίρνει πόντους και αγωνιστική αυτοπεποίθηση, λειτουργεί με ηρεμία, ο προπονητής της δείχνει αυτοκυριαρχία και συγκέντρωση, κουβαλάει επιθετικές παραστάσεις και η ομάδα του το δείχνει και βγάζει αυτό το κάτι – σε όλα τα επίπεδα – που την καθιστά σοβαρό φαβορί… Και μιλάνε λίγοι, μέσα, έξω και από γύρω…

Λέγανε για προβλήματα, σαν… αβγό καθάρισε τη Λαμία… Δεν έπαιξε για να αποκλειστεί και να έχει μόνο το πρωτάθλημα… Έχει την ψυχολογία η Κηφισιά του Πρίτσα και τη νοοτροπία ίσως… Έστειλε μήνυμα. Κόντρα σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, έπαιξε δεν αδιαφόρησε, δεν εξαφανίστηκε, δεν είπε… «πρόκειται να πάρουμε το κύπελλο;».

Με το ανεβασμένο, νεανικό και θρασύ… Αιγάλεω την 2η αγωνιστική δίνει έστω και νωρίς διαπιστευτήρια…

 

 

loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Αλενατόρε καμώματα...

    26/09/2024 at 23:43

    ακόμα δε χώνεψες το διπλό στα Χανιά;
    ολόκληρο άρθρο για τον Αναστόπουλο; έχεις αρχίσει τα βουντού για τη Δευτέρα; έλεος…

    • sportstonoto

      27/09/2024 at 09:16

      Αλήθεια πως πήγε το μυαλό σου…. κατευθείαν εκεί;;; μα είναι ποτέ δυνατόν;;; 😲😲😲😲🙏🙏🙏⚽️⚽️

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2