fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Πρασσά παρόντος, για σεφτέ στις εντός έδρας νίκες η Καλαμάτα υποδέχεται τον Παναργειακό (16:30′ Sportstonoto YouTube)

Πρασσά παρόντος, για σεφτέ στις εντός έδρας νίκες η Καλαμάτα υποδέχεται τον Παναργειακό (16:30′ Sportstonoto YouTube)

Nα συνεχίσει νικηφόρα, όπως τελείωσε στα Χανιά, θέλει η Καλαμάτα, υποδεχόμενη σήμερα στην 4.30 μ.μ. στην έδρα της το νεοφώτιστο στην κατηγορία Παναργειακό. Για τη 2η αγωνιστική το παιχνίδι (live radio chat Sportstonoto YouTube) ουσιαστικά το πρώτο από την έναρξη της προετοιμασίας της που δίνει η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπροστά στο κοινό της, στην Παραλία. Το παρών στο γήπεδο θα δώσει και ο μεγαλομέτοχος της μεσσηνιακής Π.Α.Ε. Γιώργος Πρασσάς, που θα έχει και αυτός την ευκαιρία να δει από κοντά την σχεδόν εκ βάθρων αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας.

Η Καλαμάτα με απόντες μόνο τους Τζανακάκη, Τσελεπίδη που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, είναι έτοιμη για το πρώτο εντός έδρας «τρίποντο», ξέροντας ότι έχει να αντιμετωπίσει μια μαχητική ομάδα που θα κάνει το δικό της αγώνα, επιστρέφοντας στη Β’  Εθνική μετά από πολλά χρόνια, να κρατηθεί στην κατηγορία.

Οι φίλαθλοι της Καλαμάτας έδειξαν διάθεση να βρεθούν στο πλευρό της στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της, είναι ικανοποιημένοι από την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου στα Χανιά, τη Θύρα 3 διαθέτει η «μελανόλευκη» Π.Α.Ε. για τυχόν εκδρομείς φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας από το Άργος.

Καλαμάτα – Παναργειακός, έχουν δώσει στο παρελθόν παιχνίδια με δυνατές μονομαχίες και έντονες συγκινήσεις, αναμφισβήτητα οι γηπεδούχοι που κοιτάνε ψηλά, έχουν τον πρώτο λόγο, λόγω ποιότητας και έμψυχου δυναμικού. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιώργος Βαζάκας είναι παλιός γνώριμος των «μελανόλευκων» και έχει κάνει… ζημιές, πλέον αισιοδοξεί να οδηγήσει τον Παναργειακό στην καθιέρωση στη SL2.

Απουσίες έχουν και οι «λύκοι» δεν παίζουν τρεις ξένοι τους, σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό δελτίο της ομάδας, ενώ στις τάξεις τους υπάρχει ο Σάλα από τους «μικρούς» που έφυγαν το καλοκαίρι από την Μαύρη Θύελλα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περίοδο της προετοιμασίας σε φιλικό τεστ στο ΔΑΚ Άργους με την Καλαμάτα να επικρατεί 1-0 με γκολ του Πίρινεν και έχουν κοντραριστεί στο παρελθόν κυρίως σε επίπεδο Γ’  Εθνικής, σε ένα από τα κλασσικά Πελοποννησιακά ντέρμπι. Στατιστικά μάλιστα χρήζει αναφοράς το γεγονός πως στα μεταξύ τους παιχνίδια αγνοείται συνήθως η ισοπαλία και βγαίνει νικητής, μάλιστα στα περισσότερα εμφανίζεται ο φιλοξενούμενος να είναι αυτός που πανηγυρίζει, είτε στην Καλαμάτα είτε στο Άργος. Οι τελευταίες αναμετρήσεις πάντως των δυο στην Παραλία είναι οι εξής:

2013-2014: Καλαμάτα – Παναργειακός 0-1 (Σπανός 42’)

2014-2015 Καλαμάτα – Παναργειακός 2-1 (Δημητριάδης 4’, 18’, Ογιος 65’)

2015-2016 Καλαμάτα – Παναργειακός 0-1 (Νικλιτσιώτης 77’)

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μαχαίρας (Αθηνών) και βοηθοί: Καλλής (Ανατολικής Αττικής) – Σούζας (Ανατολικής Αττικής), 4ος διαιτητής: Μπαλαχούτης (Πειραιώς), παρατηρητής: Μοιραδώρακης (Πειραιώς)

Επανερχόμενοι στο θέμα των εισιτηρίων α εκδοτήρια θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την καθορισμένη έναρξη του αγώνα. Για την αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο του Σταδίου, προτρέπονται οι φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους όσο πιο έγκαιρα γίνεται.

Μπορούν επίσης να προμηθευτούν  το εισιτήριό σας και ηλεκτρονικά από εδώ:
https://bit.ly/3XDpPZD

Τιμές Εισιτηρίων:

VVIP: 30 ευρώ

VIP1: 15 ευρώ

VIP2 : 15 ευρώ

ΘΥΡΑ 2/ΤΜΗΜΑ Α: 10 Ευρώ

ΘΥΡΑ 2/ΤΜΗΜΑ Β: 10 Ευρώ

ΘΥΡΑ 4: 10 Ευρώ

ΘΥΡΑ 1: 10 Ευρώ

Η «μελανόλευκη» Π.Α.Ε. κάνει επίσης γνωστό, ότι για ακόμα μία χρονιά και σε αυτόν τον αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα