fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για την μέτρια Μαύρη Θύελλα…

Το Αιγάλεω και η Καλαμάτα έμειναν ισόπαλες 1-1 στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για την τρίτη αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 2.

Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για την μέτρια Μαύρη Θύελλα…

Κάθε ομάδα κυριάρχησε από ένα ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, με πολλές διακοπές και λίγες μεγάλες φάσεις. Η Καλαμάτα προηγήθηκε στο 31′ με γκολ του Μορέιρα, ενώ το Αιγάλεω ισοφάρισε στο 54′ με τον Καρβούνη. Δυστυχώς  κάθε  ημέρα  – Νίκο Αναστόπουλε – δεν θα είναι  του Αϊ Γιαννιού….

Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εδώ και δέκα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και κατέχουν την 4η θέση στη βαθμολογία. Η πολύ  μέτρια  στο Σίτι Καλαμάτα  – πέρα  από  το δοκάρι  που είχε  στο πρώτο  ημίχρονο  σήμερα – από την πλευρά της, είχε την πρώτη απώλεια βαθμών της σεζόν, μοιράζοντας πλέον την κορυφή με τον Πανιώνιο και την Κηφισιά.

Ο αγώνας ξεκίνησε νευρικά, με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να βρουν ρυθμό λόγω των συχνών φάουλ και των διακοπών για τραυματισμούς. Στο 25′, το μοναδικό αξιόλογο σουτ από τον Μπάμπη αποκρούστηκε εύκολα από τον Κότσαρη.

Η Καλαμάτα ανέβασε στροφές στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπαράλες να απειλεί με κεφαλιά στο 26′ και τον Μορέιρα να βρίσκει το δοκάρι λίγο αργότερα. Στο 31′, ο Μορέιρα κατάφερε να σκοράρει με μια σέντρα-σουτ που κατέληξε στα δίχτυα, έπειτα από τρομερό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, δίνοντας προβάδισμα στην Καλαμάτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Αιγάλεω μπήκε δυναμικά και στο 54′ ισοφάρισε με τον Καρβούνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε εξαιρετικά την πάσα του Νταβιώτη και νίκησε τον Κότσαρη.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων να βρουν το γκολ της νίκης, το παιχνίδι έμεινε στο 1-1. Πολύ  καλύτερη  η ομάδα  του εξαιρετικού  Παναγιώτη Χαραλαμπίδη είπαμε  στο δεύτερο  ημίχρονο,  λάθος  αλλαγές  σήμερα  του Αναστόπουλου  έκοψαν  στην επανάληψη  στα δύο  την Μαύρη Θύελλα  και αυτή την φορά  δεν είχε  την  τύχη  με το μέρος  της στο φινάλε,  όπως βέβαια  είχε  στα δύο  πρώτα  παιχνίδια  του πρωταθλήματος φέτος  της Super League 2…

Διαιτητής ο Τσατσούλης (Αθήνας) με βοηθούς: Μαραθωνίτης (Αθήνας), Μπάλας (Τρικάλων). ΆΡΙΣΤΟΙ όλοι  τους…

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ουνγιαλίδης (68’ Τάτσης), Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καραμπάς (46’ Καρβούνης), Καρρίκι, Μπάμπης, Νταβιώτης, Βάρκας (87′ Ζούνης), Τσούκαλος (68’ Νικόλης).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (62’ Παμλίδης), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μουστακόπουλος, ΠίρινενΜορσέι (49’ Φρίμπονγκ), Αναστασόπουλος  (46′ Μπακαγιόκο), Ριένστρα,  (62′ Βασιλαντωνόπουλος) Μπαράλες, Μορέιρα (76′ Ντιγκινί).

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα