fbpx
Connect with us

Superleague

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3: Ματσάρα στις Σέρρες

Οι Κρητικοί του Τραϊανού Δέλλα κατάφεραν να πανηγυρίσουν σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-3) κόντρα στα “λιοντάρια” του Χουάν Φεράντο σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3: Ματσάρα στις Σέρρες

Ο ΟΦΗ ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε “ουραγός” της κατάταξης με μόλις τέσσερις βαθμούς στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δυνατή κεφαλιά του Μπρεσάν, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νους από τα δεξιά. Δύο λεπτά αργότερα οι Σερραίοι έφτασαν μία “ανάσα” από την ισοφάριση, αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό σουτ του Φαρές. Στο 17΄ ο Σαλσέδο είδε τον Γκουγκεσασβίλι να αποκρούει εντυπωσιακά με το ένα χέρι την προβολή του 22χρονου μεσοεπιθετικού. Οι φιλοξενούμενοι απλοποίησαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα στο 26΄ με τον Νους να εκτελεί τον Γκουγκεσασβίλι για το 0-2, εκμεταλλευόμενος το εξαιρετικό γύρισμα του Σαλσέδο. Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε άμεσα και δύο λεπτά αργότερα μείωσε με κοντινό πλασέ του συνήθη… ύποπτου Χεφτέ Μπετανκόρ για το 1-2, μετά από ασίστ του Δεληγιαννίδη. Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου η ομάδα του Χουάν Φεράντο “σπάταλησε” καλή στιγμή για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά του σουτ του Μπετανκόρ μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Τελικά το γκολ για τα “λιοντάρια” ήρθε στο 45΄ με τον Φαρές να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Χριστογεώργου και να ισοφαρίζει σε 2-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με την επανέναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει ξανά “κεφάλι” στο σκορ με τον Σενγκέλια να αστοχεί εξ’ επαφής με εξουδετερωμένο τον Γκουγκεσασβίλι, μετά από λάθος έξοδο του Γεωργιανού τερματοφύλακα στο 55΄. Στο 60΄ η ωραία ενέργεια του Σαλσέδο πέρασε λίγο άουτ για τους φιλοξενούμενους που πίεζαν ασφυκτικά τα καρέ των Σερραίων. Οι Κρητικοί έφτασαν για ακόμη μία φορά κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα με την προβολή του Νους, μετά το γύρισμα του Σενγκέλια από δεξιά, να βρίσκει στον γκολκίπερ των γηποεδούχων και έπειτα στο οριζόντιο δοκάρι των “λιονταριών” στην μεγαλύτερη στιγμή του δευτέρου μέρους για τους φιλοξενούμενους. Στο 72΄ ο δραστήριος Νους βρήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, αλλά η λόμπα που επιχείρησε σταμάτησε στο κεφάλι του Γκουγκεσασβίλι. O ΟΦΗ βρήκε τελικά το γκολ της νίκης από την “άσπρη βούλα” με τον Ταξιάρχη Φούντα να εκτελεί εύστοχα το κερδισμένο πέναλτι του Νους σε ανατροπή του από του Ουαγκέ για το τελικό 2-3 των φιλοξενούμενων.

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης (90΄ Χατζηστραβός), Μπέργκστρομ (81΄ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Φάρες, Στάικος, Λιάσος (64΄ Γκελίν), Χαντάκιας (64΄ Ουαγκέ), Τέρζιτς (46΄ Ντέλετιτς), Τόμας, Μπετανκόρ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (73΄ Φούντας), Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος (75΄ Αποστολάκης), Νους, Σενγκέλια (90΄ Σίλβα), Σαλσέδο.

Πηγή: ertsports.gr

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Superleague