fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Άξια της μοίρας της η Μαύρη Θύελλα δεν πέτυχε την ολική ανατροπή με Α.Ε.Κ. Β’ και 2-2… (+videos)

Αλλαγή στο …96 (!!!) ο Νίκος Αναστόπουλος που πανηγύριζε (sic) στο τέλος τη ισοπαλία με τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ Β’ των 10 παικτών που μάλιστα έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο και την ευκαιρία του αγώνα για το 3-2 με τον νεαρό Θεοδωρίδη!!!

Άξια της μοίρας της η Μαύρη Θύελλα δεν πέτυχε την ολική ανατροπή με Α.Ε.Κ. Β’ και 2-2… (+videos)

Κατάφερε (!) και άφησε άλλους δυο βαθμούς στην πορεία της για το πρωτάθλημα στο «Σεραφείδειο» η Καλαμάτα που δεν μπόρεσε να καταβάλει τα πιτσιρίκια της Α.Ε.Κ. Β’ και έφερε 2-2.
ΤΡΑΓΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΑΝΑΣΤΌΠΟΥΛΟΥ στο Β’ ημίχρονο που έβγαλε υον ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΚΑΙ ΣΚΌΡΕΡ της Καλαμάτας Παμλίδη, κόβοντας πάλι την Μαύρη Θύελλα στα δύο!!! Η αποθέωση (!) για τον Αλενατόρε ήρθε στο 96′ οταν κάνοντας προφανώς… καθυστερήσεις πέρασε στο ματς τον Κατάλντι, για τα κρατήσει το…. τελικό 1-1 !!! Απίστευτο!!!!

 


Μετά το 1-1 με Αιγάλεω δεύτερη επίσκεψη στο λεκανοπέδιο χωρίς «τρίποντο», καμπανάκι για τους υπεύθυνους που πρέπει επιτέλους να δουν καταμέτωπο την πραγματικότητα. Με τέτοια ποιότητα, παρά τις βασικές απουσίες, πάλι η Καλαμάτα δε δείχνει στο τερέν δουλεμένη, οργανωμένη και το κυριότερο με πλάνο να πάρει τη νίκη…




Παρά τον απόλυτο αιφνιδιασμό της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου, που ξεκίνησε με μόνο ένα αμυντικό χαφ το παιχνίδι (!!!) και μέχρι να… πάρει χαμπάρι το γρήγορο κέντρο της Α.Ε.Κ. είχε δημιουργήσει δυο φάσεις που έφεραν δυο γκολ το 0-2 στο 6’, η Μαύρη Θύελλα κατάφερε μέσα σε 9’ να ισοφαρίσει 2-2. Μετά το αρχικό σοκ, σταδιακά οι «μελανόλευκοι» έφεραν το ματς στα μέτρα τους και με λίγη τύχη, χωρίς να κάνουν τις μεγάλες φάσεις, ισοφάρισαν, ξεκινώντας πάλι από το μηδέν.

Στην επανάληψη όμως, χωρίς αρχή, μέση και τέλος… Πάλι πόνεσαν τα μάτια μας και πάλι τυχερή η Καλαμάτα, σε 2-3 κόντρες των γηπεδούχων που από απειρία και ενθουσιασμό δεν πέτυχαν το 3ο γκολ. Δεν εκμεταλλεύτηκε η καλαματιανή ομάδα το ότι γύρισε από την… κόλαση, δεν πίεσε ουσιαστικά, δεν δημιούργησε φάσεις, παρά είχε ένα δυο σουτ, δεν έβγαλε ενέργεια… περιμένοντας τον λυτρωτή που δεν ήρθε ποτέ…

H ΑΕΚ Β’ που υποδέχτηκς στο «Σεραφείδιο» την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2, ήθελε μια καλή εμφάνιση και χειροκροτήθηκς, μετά την ήττα της με 4-2 από την Κηφισιά εκτός έδρας.

Το σύνολο του Νίκου Κούστα παρουσίασε κάποια καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως αποτελεί μία νέα ομάδα, με αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, με τον Αργεντινό, Έλιαν Σόσα να έχει τραβήξει τα βλέμματα, καθώς μετά από 3 αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμα γκολ.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έδειξε να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο 6λεπτο.

Η Ένωση βρήκε ελεύθερο χώρο στον άξονα στο 3′, με τον Θεοδωρίδη να βρίσκει τον αμαρκάριστο Κοντονίκο που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κότσαρη για το 1-0 των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Κούστα, με τον Σόσα να παίρνει ωραία την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και να εκτελεί τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας, για να φτάσει τα 4 γκολ στη σεζόν.

Η Καλαμάτα αντέδρασε και αφού πήρε την κατοχή της μπάλας μπόρεσε να μειώσει στο σκορ σε μία ανύποπτη φάση με τον Μορέιρα να κάνει το ανέβασμα από την αριστερή πλευρά και το γύρισμα στον Γρίβα που σούταρε χωρίς δύναμη, με τον Μπαράλες να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με τακουνάκι να τη στέλνει στα δίχτυα στο 30′

Η ομάδα του Αναστόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39′ με τον Παμλίδη να επιχειρεί δυνατό σουτ εκτός περιοχής και να σκοράρει για το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε γκολ όπως το πρώτο, αλλά οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν τους 3 βαθμούς της νίκης.

Η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Θεοδωρίδη στο 67′ με κεφαλιά να κάνει το 3-2, με τον ίδιο παίκτη να αστοχεί σε τετ α τετ 5 λεπτά αργότερα, ενώ η ομάδα του Αναστόπουλου έφτασε μία ανάσα από ακόμη ένα τρίποντο στις καθυστερήσεις με τον Μορέιρα να εκτελεί φάουλ στο 90+3′ και τη μπάλα να κοντράρει στο τείχος αναγκάζοντας τον Θεοχάρη να απομακρύνει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα, δίνοντας το βαθμό στην ομάδα του.
Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Ζουλης, Ανδριανος (Αχαϊας)
Κίτρινες: Κοσίδης, Μανίσα, Ρουκουνάκης, Θεοδωρίδης – Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαράλες, Μορέιρα
Κόκκινες: 85′ Θεοδωρίδης.
Μέτρια η διαυωσια όλων τους. Τα… σπόρια πάντως τα πήρε ολα η Μαύρη Θύελλα…

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας (69′ Λεφράνκ), Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης, Γκολφίνος, Σόσα, Κοντονίκος (46′ Κανελλόπουλος), Θεοδωρίδης.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος (46′ Ουές), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος (96′ – !!! –  Κατάλντι), Μορέιρα, Ριένστρα (60′ Ξενιτίδης), Γρίβας, Παμλίδης (75′ Φρίμπονγκ), Μπαράλες.
⚽️ Και στο “Σεραδείφειο” ηταν σήμερα ο Θοδωρής Καρυπίδης, πάντα δίπλα στον Γιώργο Πρασσά και στη Μαύρη Θύελλα…

loading...
9 Comments

9 Comments

  1. Ρεαλιστής

    13/10/2024 at 14:48

    Καλαμάτα… Σταθερή ομάδα της Β Εθνικής… τίποτα για παραπάνω τσαμπα λόγια..

    • sportstonoto

      13/10/2024 at 15:07

      Περαστικά

      • Γιαννης

        13/10/2024 at 16:00

        Αναστοπουλε 3η φορα προπονητης τα ιδια χαλια αστο ρε ανθρωπε οτι εδωσες εδωσες μεγαλωσες πια βαλε και κανα σοβαρο ρουχο πανω σου και συνταξξ.
        Η Καλαματα μια ζωη στη Β Εθνικη θα ειναι οσο συνεχιζει να παιζει με πρακτικες ’80 ’90

  2. Καλαματαρα

    13/10/2024 at 14:54

    Αλλαγή προπονητή και ΆΜΕΣΑ!!!! Ο καταλντι για ποιο λόγο μπήκε στο 95?????? Έλεος ρε !!! Έλεος πια!!!!! Φέρε ρε πρόεδρε σοβαρό προπονητή , που πάει και βγάζει παμλιδη για να βάλει τον ανύπαρκτος και άκρος επικίνδυνο για εμάς φριμπονγκ!!!! Τα σέντερ Μπακ πετάνε χαρταετό??? Όσα γκολ έχουμε φάει φέτος είναι από βλακείες τους, δεν με νοιάζει αν είναι καλοί σε όλο το ματς και με 2 λάθη (σταθερά) τα καταστρέφουν όλα….. Η ομάδα έχει ποιοτικούς παίχτες και είμαστε σίγουρα πολύ καλύτεροι από πέρυσι αλλά δείχνουν αδουλευτοι δηλαδή ότι κάνουν οι παίχτες είναι γιατί μιλάει το ταλέντο τους και όχι γιατί έχει γίνει δουλειά στην προπόνηση…. Αλλαγή ΆΜΕΣΑ!!

    • Μαύρος

      13/10/2024 at 18:33

      Πετάτε στα σύννεφα μερικοί. Νομίζετε φταίει μόνο ο Αναστόπουλος.. Ο πρόεδρος που βάφει μαλλί, απλά κάθεται κοιτάει και δε φταίει;

      • Καλαματαρα

        13/10/2024 at 19:19

        Ευθύνεται και ο πρόεδρος προφανώς, αλλά αν φύγει ο πρόεδρος θα ξαναγυρίσουμε στα τοπικά ενώ αν φύγει ο Αναστόπουλος και έρθει σοβαρός προπονητής μπορούμε μέχρι και άνοδο με αυτό το υλικό. Οπότε τι προτιμάς ? Να ρίξουμε ευθύνες στον πρόεδρο και να σηκωθεί να φύγει?

  3. YOUR SHADOW

    13/10/2024 at 15:37

    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 95 , ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΜΛΙΔΗ , ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΟΥΤΣ ΧΘΕΣ……….

  4. Γιωργος Κ

    13/10/2024 at 15:43

    Περαστικα στον περαστικα καραγκιοζη αποφοιτο δημοτικου που ξερει δυο ελληνικες λεξεις μονο. Σοβαρεψου Γεωργουτζο η να απαντας ο ιδιος η βαλε κανα σοβαρο ανθρωπο. Σχολιαζουν φιλαθλοι απλοι ανθρωποι ασχετα αν εχουν δικιο η οχι. Αυτο το ‘περαστικα’ μονιμα ειναι για φαπες. Αντε γκλιτσα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα