fbpx
Connect with us

Super league 2

Φάντασμα του πάλε ποτέ κραταιού Άγιαξ της Ηπείρου ο ΠΑΣ σήμερα στην Νέα Ευκαρπία…

Φάντασμα  του πάλε ποτέ  κραταιού Άγιαξ της Ηπείρου ο ΠΑΣ  σήμερα  στην Νέα Ευκαρπία…

Ο θαυμάσιος σήμερα Μακεδονικός κέρδισε πολύ  εύκολα με 3-1 την πάλε  ποτέ  κραταιά ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στην Θεσσαλονίκη, για την 4η αγωνιστική της Super League 2, και τις δύο ομάδες να έχουν πλέον από 7 βαθμούς.

Στο 7’ πήραν κεφάλι στο σκορ οι γηπεδούχοι. Ο Πέδρο Λούκας με ωραία μακρινή μπαλιά βρήκε τον Σιχαρουλασβίλι, ο οποίος με κεφαλιά-πάσα προώθησε την μπάλα στον Λεωνιδόπουλο και ο εκείνος ελίχθηκε από δεξιά, έβγαλε την ωραία σέντρα και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ζαφειράκης έγραψε το 1-0 στο 7’.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ΠΑΣ δημιουργήθηκε στο 21’. Ο Χένρικ ξέφυγε από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου βρισκόταν ανενόχλητος ο Σόρια, έκανε το κοντρόλ και το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Ταλιχμανίδης με σπουδαία απόκρουση, κράτησε το 1-0.

Στο 25’ έχασε μεγάλη φάση ο Μακεδονικός. Ο Λεωνιδόπουλος έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, πήρε μέτρα με την μπάλα, έδωσε στον Παναγιωτούδη και εκείνος με την σειρά του πέρασε την πάσα στον Ζαφειράκη, ο τελευταίος ελίχθηκε ωραία από τα αριστερά, έβγαλε την μπαλιά στον Λεωνιδόπουλο και εκείνος με την μία επαφή πέρασε την μπάλα στον Χερίδη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασίου, αλλά το δυνατό σουτ του απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.

Οι πράσινοι άγγιξαν το 2-0 στο 45’, όταν ο Χάσεκ έβγαλε την μακρινή μπαλιά στον Χερίδη, ο Αθανασίου πρόλαβε πρώτος την μπάλα, απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον Σιχαρουλασβίλι και ο τελευταίος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ του ΠΑΣ, όμως την τελευταία στιγμή γύρισε ο Αθανασίου και μπλόκαρε.

Από το 48’ μέχρι στο 64’, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη στιγμή τον αγώνα, με τον ΠΑΣ να έχει την κυκλοφορία της μπάλας όμως να την μπορεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ ένα λεπτό μετά το δυνατό σουτ του Ζαφειράκη έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Αθανασίου.

Στο 81’ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Ταβάρες ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπακαδήμα και ο διαιτητής Αλιάγας καταλόγισε πέναλτι. Ο παθών από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος για το 2-0 στο 83’. Το 3-0 έγινε στο 90′ με τον Ραμίρεζ, και ο ΠΑΣ έγραψε το τελικό 3-1 με τον Τζίνο.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Παντεκίδης, Παναγιωτούδης (85’ Αλμύρας), Λεωνιδόπουλος, Χάσεκ (85’ Σαραγιώτης), Σιχαρουλασβίλι (73’ Ραμίρεζ), Ζαφειράκης (73’ Ταβάρες), Χερίδης (65’ Γιακουμάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμας, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Λούπας (46’ Νικολιάς), Τζίνο, Πάνος, Χέντριχ, Σέποβιτς, Μάντζης.

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2