fbpx
Connect with us

Διεθνή

Αντίπαλος του Μέσι, με την Εθνική Βολιβίας ο Αλγκαρανάζ

Αντίπαλος του Μέσι, με την Εθνική Βολιβίας ο Αλγκαρανάζ

Θέλει να γράψει ιστορία… Ο Καρμέλο Αλγκαρανάζ και η… παρέα του, η εκπληκτική το τελευταίο 2μηνο Εθνική Βολιβίας, που τρέχει ένα 3 στα 3, θέλει να κάνει την έκπληξη αγωνιζόμενη σε λίγες ώρες στο ιστορικό Μονουμεντάλ του Μπουένος Άϊρες, κόντρα στην Αργεντινή του Νιονέλ Μέσι. Αργεντινή – Βολιβία λοιπόν στις 03.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, συναντιούνται για την 10η αγωνιστική των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Οι πρώτοι έξι προκρίνονται απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο 7ος θα παίξει πλέι οφ. Οι υπόλοιποι αποκλείονται από τα τελικά της μεγάλης διοργάνωσης.

Η Αργεντινή είναι πρώτη με 19 βαθμούς σε 9 αγώνες, η Βολιβία που έχει μπει δυνατά στο κόλπο 6η με 12 βαθμούς.

Η παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ των Αργεντίνων, με 31 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η Βολιβία δεν έχει κερδίσει καμία φορά στην έδρα της Αργεντινής!!!

Θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι το αουτσάιντερ. Έχει καλή ψυχολογία, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες σε επίσημα παιχνίδια, με τον επιθετικό της Μαύρης Θύελλας να σκοράρει στα 2 από αυτά, διανύοντας την καλύτερη περίοδο της… ζωής της, κάτι που όχι μόνο δεν έχει συνηθίσει, αλλά πρέπει να ανατρέξουμε σε άλλες δεκαετίες και εποχές για να βρούμε κάτι ανάλογο.

Οι γηπεδούχοι πάντως είναι σταθερά πρώτοι και έχουν επί της ουσίας εξασφαλίσει με άνεση την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ του 2026.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Βολιβία, η Αργεντινή αναμένεται να βγάλει αντίδραση. Έπειτα από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, η λογική λέει ότι μπροστά στο κοινό της θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

«Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο» ήταν τα λόγια του αρχηγού Χακίν (στόπερ) της Βολιβίας, ενώ ο προπονητής Βαγιέγκας ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα είναι μεν προσεκτικοί, αλλά δεν θα περιοριστούν σε παθητικό ρόλο.

Πέραν της δεδομένης απουσίας του Έ. Κουεγιάρ (δεξί μπακ) λόγω αποβολής με την Κολομβία, εκτός αναμένεται να μείνει και ο Τσούρα (εξτρέμ), ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Αμφίβολος είναι ο επιθετικός χαφ Τερσέρος, εξαιτίας μυϊκής υπερφόρτωσης και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Ο Καρμέλο Αλγκαρανάζ θα αποτελέσει και πάλι τη βασική επιθετική αιχμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του που θα παίξει με ένα σύστημα 4-2-3-1.

Με το που λήγει το ματς ο Αλγκαρανάζ παίρνει το δρόμο της επιστροφής στην Καλαμάτα μπας και προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με Παναχαϊκή.

loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Timoros Taygetou

    16/10/2024 at 07:19

    Ποιος εφερε τον Αλγκαρανιάθ στην Καλαμάτα? Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Αλενατορε προχώρα μην κόβεις πουθενά

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Διεθνή