fbpx
Connect with us

Super league 2

Ο Σπανός δεν είχε το μπάτζετ του Ταουσιάνη στα Χανιά…

Ο Σπανός δεν είχε το μπάτζετ του Ταουσιάνη στα Χανιά…

Πόσο ηλεκτρικές καρέκλες είναι οι πάγκοι στο φετινό νότιο όμιλο της SL2; Μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές, δυο προπονητές έχουν… πληρώσει το μάρμαρο… Ο Σπύρος Παπαβασιλείου στην Ηλιούπολη και ο Δημήτρης Σπανός στα Χανιά, είναι που άνοιξαν το χορό των αλλαγών στην τεχνική ηγεσία ομάδων, ο πρώτος την 3η αγωνιστική με τη λήξη του Ηλιούπολη – Παναχαϊκή 2-1 έλυσε τη συνεργασία, ο δεύτερος την Κυριακή μετά το Χανιά – Παναργειακός 1-2, υπέβαλε παραίτηση που έγινε αποδεκτή.

Κι αν στην περίπτωση του Παπαβασιλείου, φαίνεται πώς ο προπονητής που κατεξοχήν έχει δουλέψει σε ομάδες της Βορείου Ελλάδος ίσως δεν χνωτιάστηκε με το δυναμικό περιβάλλον του «Ήλιου» και ο Γράφας να… κολλάει καλύτερα, στην περίπτωση του έμπειρου και ικανού Αιγιώτη Δημήτρη Σπανού τα δεδομένα είναι άλλα. Πριν τη λήξη της περυσινής σεζόν το sportstonoto.gr μετέφερε ότι αποτελούσε το διακαή πόθο των ανθρώπων της κρητικής Π.Α.Ε. Με τον Ιωνικό όταν έπαιξε στα πλέι-οφ στην Καλαμάτα, ρωτήθηκε σχετικά και αρνήθηκε με τρόπο…

Τελικά ο Ροκάκης πέτυχε να τον κατεβάσει στα Χανιά, αναθέτοντάς του να χτίσει την ομάδα από την αρχή. Νωρίτερα, η διοίκηση των Χανίων είχε αφήσει κυριολεκτικά να φύγουν σχεδόν όλοι όσοι στελέχωσαν την ομάδα που πέρυσι τερμάτισε δεύτερη πίσω από την Καλλιθέα. Μέχρι και ο εμβληματικός ηγέτης της ομάδας, ο Μπάτζιος δεν τα βρήκε με τη διοίκηση – τελικά πριν δυο εβδομάδες που… έσφιξαν τα γάλατα, τον… επέστρεψαν – και έμεινε εκτός.

Με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ, από αυτό που διαχειρίστηκε ο Ταουσιάνης, ο Δημήτρης Σπανός δεν αρνήθηκε την πρόκληση, ξεκίνησε να δουλεύει σκληρά και να κάνει τις επιλογές για να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα. Κάθε καινούργια κίνηση, που δεν υποστηρίζεται από ανάλογα οικονομικά κόστη – όπως έγινε στην περίπτωση της Μαύρης Θύελλας – μόνο εύκολη δεν είναι και η πίεση ήταν έντονη στην προσπάθεια με τον έμπειρο τεχνικό να σηκώνει αποκλειστικά το βάρος σε ένα περιβάλλον δύσκολο και απαιτητικό.

Έχει ανόδους με Άρη Θεσσαλονίκης, Ιωνικό στην Α’ Εθνική ο Σπανός, εμπειρία να δουλεύει με πρωτοκλασάτους παίκτες και σε ομάδες ιστορικές και με κόσμο και απλά το αποτέλεσμα  στα Χανιά δε βγήκε στο χρόνο που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας που καθόρισαν με τις αποφάσεις τους την τύχη της…

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2