fbpx
Connect with us

Super league 2

Αιγάλεω – Χανιά 1-0 με Μπάμπη, ντεμπούτο με ήττα ο Οφρυδόπουλος

Αιγάλεω – Χανιά 1-0 με Μπάμπη, ντεμπούτο με ήττα ο Οφρυδόπουλος

Το Αιγάλεω ήταν καλύτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στα Χανιά και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0, με σκόρερ τον Μπάμπη για να επιστρέψει στις νίκες, σε ένα παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2. Με ήττα το ντεμπούτο Οφρυδόπουλου στα Χανιά.

Η ομάδα του Χαραλαμπίδη κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα του Καλογεράκη με τον Μπάμπη στο 75′ και ανέβηκε στην 4η θέση, φθάνοντας τους 8 βαθμούς. Καθοριστικός για να έρθει η νίκη ήταν ο Κυρίτσης που απέκρουσε την κεφαλιά του Πινακά στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν την πρώτη ευκαιρία για γκολ στο 6ο λεπτό, όταν ο Βάρκας επιχείρησε να νικήσει τον Καλογεράκη με κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 10′ τα Χανιά απείλησαν με τον Κόλα που προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Λεμονή. Ο ρυθμός έπεσε με το Αιγάλεω να έχει τον έλεγχο της μπάλας και τα Χανιά να απειλούν με ένα γυριστό του Γκμπενιόν στο 22′, που δεν ανησύχησε τον Κυρίτση. Η ομάδα του Χαραλαμπίση ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Ουνγιαλίδη να εξασφαλίζει χώρο μέσα στην περιοχή και να σουτάρει δυνατά, δεχόμενος το «στοπ» του Καλογεράκη στο 26ο λεπτό.

Ο Μάλτσι απείλησε σε δύο περιπτώσεις μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως η κεφαλιά του στο 39′ και το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε στο 45′ δεν απασχόλησαν τον Κυρίτση. ο Αιγάλεω ήταν καταιγιστικό στο δεύτερο ημίχρονο και απειλήθηκε μόνο στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Καρβούνης στο 53′ σούταρε από πλεονεκτική θέση, με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από την εστία του Καλογεράκη, ενώ στο 57′ είδε τον Αρτουνουάγκα να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ πριν εκτελέσει από καλή θέση.

Ένα λεπτό αργότερα ο Καλογεράκης σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο τον Ευαγγέλου, ενώ στο 60′ μπλόκαρε με σχετική άνεση το μακρινό σουτ του Τσούκαλου. Ο Βάρκας στο 74′ σούταρε από απόσταση, με τη μπάλα να καταλήγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Το Αιγάλεω μετουσίωσε την υπεροχή του στο 75ο λεπτό, με τον Καρβούνη να εκμεταλλεύεται μία αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων και να κάνει το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι, με τον Μπάμπη να έρχεται ως τρέιλερ και να σκοράρει για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά τα Χανιά ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις στο φινάλε. Στο 90+3′ ο Κυρίστης έδιωξε σωτήρια την προβολή του Προβυδάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα απομάκρυνε την κεφαλιά του Πινακά και κράτησε το «0».

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Κωστόπουλος, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Ουνγιαλίδης (74′ Τάτσης), Καρρίκι, Καρβούνης (84′ Μπάρδας), Τάμπας, Μπάμπης, Βάρκας, Τσούκαλος (70′ Νίκολλι).

Χανιά (Οφρυδόπουλος): Καλογεράκης, Γκμπενιόν, Κυριακίδης (67′ Μουνάφο), Τσέλιος (80′ Λιάτσος), Μπάτζιος, Προβυδάκης, Αρτουντουάγκα, Μανουσάκης, Μάλτσι (67′ Κωστανάσιος), Λεμονής (80′ Πινακάς), Κυριακίδης.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Το Πήδημα, μοντέρνο καφενείο
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2